Ο ΠΑΟΚ θέλει 10 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά!

Ο ΠΑΟΚ θέλει 10 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά!

Εξελίξεις αναφορικά με το κανάλι το οποίο θα μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα. Για την ακρίβεια έως τα τέλη Ιουλίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το «τοπίο». Την περσινή αγωνιστική περίοδο, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Δικεφάλου, είχαν παραχωρηθεί στη Nova έναντι ενός ποσού που άγγιξε τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους από την κατάκτηση του Κυπέλλου και την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα.

Ποια όμως είναι τα «θέλω» του Σαββίδη και της διοίκησης του ΠΑΟΚ, όσον αφορά τους οικονομικούς όρους, μίας νέας συνεργασίας; Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ ζητά ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, για να προχωρήσει μία συνεργασία για τα τηλεοπτικά, είτε με τη Nova είτε με τη Cosmote, είτε με κάποιον άλλο τηλεοπτικό πάροχο.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ ζητά τα ίδια χρήματα που εισέπραξε και τη περσινή σεζόν με τα μπόνους που αναφέραμε αναλυτικά. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει, οριστικό αποτέλεσμα δεν υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως εκτιμάται πως πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το «τοπίο». Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να εισπράξει τα ανάλογα οικονομικά οφέλη, από μία τέτοια συνεργασία.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις