Δυάδα για καλό ταμείο

Προγνωστικά MLB

Τάμπα Μπέι Ρέις vs Νιου Γιορκ Γιάνκις

Καλημέρα σε όλους. Καλή μέρα η χθεσινή, καθώς πέρασαν οι δυνατές μας προτάσεις, ενώ χάθηκε για ένα run το απόλυτο. Σήμερα στο προγνωστικά MLB θα επικεντρωθούμε σε δύο αναμετρήσεις

Πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Γιάνκις να πηγαίνουν στην Αγία Πετρούπολη για να αντιμετωπίσουν τους Ρέις. Οι Ρέις έκαναν θόρυβο με την μεταγραφή του εξαιρετικού χίτερ Νέλσον Κρουζ, ο οποίος έχει ήδη 2 home run σε τρεις αναμετρήσεις. Ο αγώνας θα είναι πραγματικό ντέρμπι, καθώς οι πίτσερ που θα αγωνιστούν πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις. Μακλάναχαν εναντίον Μοντγκόμερι σε μία αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς δίνουν λίγα run στις αναμετρήσεις τους.

Εκτίμηση: Η επίθεση των Γιάνκις δεν είναι καλή φέτος, όμως απέναντι σε αριστερόχειρες έχει ρεκόρ 17-17 over/under 8,5 run. Το περίεργο είναι ότι οι Γιάνκις είναι στο top 10 σε home run στην κατηγορία. Αυτό και σε συνδυασμό με τη σπουδαία μεταγραφή του Κρουζ, στα προγνωστικά MLB, θα πάμε με το over 8,0 run αγώνα σε απόδοση υπερδιπλασιασμού.

Μινεσότα Τουίνς vs Ντιτρόιτ Τάιγκερς

Αγχωτική νίκη στο έξτρα inning για τους Τουίνς που τα ξημερώματα κέρδισαν με 6-5. Σήμερα ξεκινάει ο καλύτερος πίταερ της ομάδας, ο Ιάπωνας Κέντα Μαέντα. Ο Μαέντα αυτό το μήνα δίνει μόλις 2,35 run. Ακόμη, με τους Τάιγκερς έχει εξαιρετικά νούμερα καθώς σε 16 innings έχει δώσει μόλις 5 run.

Από την άλλη, οι Τάιγκερς ξεκινούν με τον Τάιλερ Αλεξάντερ, ο οποίος είναι τέταρτος στην ιεραρχία των πίτσερ και φήμες λένε ότι τον έχουν βάλει σε trade list. Δεν έχει καθόλου καλά νούμερα φέτος και θεωρώ δεδομένο ότι θα αντικατασταθεί στη διάρκεια του αγώνα.

Εκτίμηση: Καθαρό φαβορί οι Τουίνς ακόμη και με μεγάλη διαφορά. Έτσι στα προγνωστικά MLB θα πάμε με την καθαρή (αλλά και με χάντικαπ) νίκη των Τουίνς.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
02:10
Ρέις - Γιάνκις
Over 8,0 run
2.00
Μονό
02:10
Ρέις - Γιάνκις
1 (+1,5) & over 6,5 run
2.00
Δυάδα απόδοσης 2.07
02:10
Ρέις - Γιάνκις
Over 6,5 run
1.44
03:10
Τουίνς - Τάιγκερς
1
1.43
Μονό
03:10
Τουίνς - Τάιγκερς
1 (-1,5)
1.90
Μονό
03:10
Τουίνς - Τάιγκερς
1 & under 10,5 run
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις