Αποδόσεις πρωταθλητή για το επόμενο NBA (2021-2022)

NBA

Πρώτο φαβορί το Μπρούκλιν

Οι Μιλγουόκι Μπακς με μπροστάρη και πρωτεργάτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κατέκτησαν άξια και παλικαρίσια τον τίτλο του πρωταθλητή του NBA για τη χρονιά 2020 – 2021, έχοντας τρομερή πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και με τον Έλληνα άσο να κάνει φοβερούς αγώνες στους τελικούς του θεσμού.

Μάλιστα, στο Game 6, ο Γιάννης διέλυσε σχεδόν μόνος του τους Φοίνιξ Σανς, πετυχαίνοντας 50 πόντους, βοηθώντας την ομάδα του να πετύχει την τέταρτη νίκη της σειράς και να σηκώσει το τρόπαιο.

Ο Γιάννης και η παρέα του μπορεί να είναι εδώ και λίγες ημέρες πρωταθλητές, αλλά οι εταιρείες στοιχηματισμού έχουν ήδη ανοίξει τις αποδόσεις για το επόμενο πρωτάθλημα, έχοντας χρήσει ήδη φαβορί, το οποίο δεν είναι οι Μιλγουόκι Μπακς.

Πρώτο φαβορί είναι οι Μπρούκλιν Νετς, η οποία μπορεί εφέτος να είχαν το ακριβότερο και το πιο αστραφτερό σύνολο, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην πηγή και να πιούνε νερό. Οι Μπρούκλιν προσφέρονται σε απόδοση 3.50 για να κατακτήσουν το επόμενο πρωτάθλημα.

Δεύτερο φαβορί είναι η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς, οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι βρίσκονται σε απόδοση 6.00. Οι αρκετοί τραυματισμοί τη φετινή χρονιά, δεν άφησαν τους Λέικερς να προχωρήσουν αρκετά στη διοργάνωση. Ειδικά εάν προστεθεί στο ρόστερ και ο Ντάμιαν Λίλαρντ, όπως αναφέρουν τα μεταγραφικά σενάρια, τότε η απόδοση των Λέικερς θα πέσει κι άλλο.

Τρίτο φαβορί είναι οι τωρινοί πρωταθλητές, οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι προσφέρονται σε απόδοση 7.50, ενώ η πρώτη διψήφια απόδοση είναι αυτή των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, η οποία βρίσκεται στο 11.00.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις