Πατάει το γκάζι το Σικάγο

Προγνωστικά MLB

Σικάγο Γουάιτ Σοξ vs Μινεσότ Τουίνς

Καλημέρα σε όλους. Το σερί μας καλά κρατεί καθώς έχουμε 10/10 προβλέψεις στα τελευταία τρία άρθρα μας. Αυτή τη φορά οι Άστρος μας δικαίωσαν με τη νίκη τους επί των Ίντιανς με 9-3. Σήμερα στα προγνωστικά MLB θα πάμε βορειότερα και θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση των Γουάιτ Σοξ με τους Τουίνς.

Τέταρτο παιχνίδι της σειράς στο Σικάγο. Οι Γουάιτ Σοξ μετά την ήττα τους στο πρώτο παιχνίδι με 2-3 πήραν τα επόμενα δύο με 5-3 και 9-5 αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι θα ξεκινήσουν με πίτσερ τον Δομινικανό Μάικλ Πινέδα. Τη φετινή σεζόν ο Πινέδα έχει δεν τα πηγαίνει καλά απέναντι στους Γουάιτ Σοξ, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια που ειχαν αναμετρηθεί δίνει 16 χίτ και 8 run σε 10 innings!

Από την άλλη, οι Γουάιτ Σοξ ξεκινούν με τον Ντίλαν Κιζ ο οποίος στα εννέα εντός έδρας παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, δίνει μόλις 2,15 run έχοντας επτά νίκες και μόλις δύο ήττες.

Εκτίμηση: Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι πίτσερ δεν έχουν πολλές διαφορές αλλά το μομέντουμ δείχνει Κιζ. Αυτα και σε συνδυασμό με την έδρα των Γουάιτ Σοξ (είναι η κορυφαία στην κατηγορία με 35 νίκες) μας οδηγούν στο συμπέρασμα να εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους με την απλη (αλλά και με χάντικαπ) νίκη τους αλλά και με μία combo επιλογή.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
03:10
Γουάιτ Σοξ - Τουίνς
1
1.75
Μονό
03:10
Γουάιτ Σοξ - Τουίνς
1 & Γουάιτ Σοξ over 3,5 run
2.15
Μονό
03:10
Γουάιτ Σοξ - Τουίνς
1 (-1.5)
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις