ΝΒΑ: Πρωταθλητής 2021, αποδόσεις

Στοίχημα

Μεγάλο φαβορί (πλέον) το Μιλγουόκι

Είμαστε στην τελική ευθεία και στους τελικούς του NBA. Το σκορ της σειράς ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και οι Φοίνιξ Σανς των Κρις Πολ και Ντέβιν Μπούκερ διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή. Βάσει αποδόσεων, το Μιλγουόκι είναι το μεγάλο φαβορί. Το στοίχημα πλέον για τους Φοίνιξ είναι εάν μπορούν να πετύχουν δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Οι Φοίνιξ Σανς δεν ήταν εκ των φαβορί για τον τίτλο στην αρχή της χρονιάς, καθώς πέρυσι δεν έφτασαν ούτε καν στα playoffs. Η προσθήκη του CP3 και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν άλλες ομάδες στη Δύση (τραυματισμοί για Λος Άντζελες Λέικερς και Λος Άντζελες Κλίπερς) της έδωσαν «χρυσή» ευκαιρία για διάκριση.

Οι Μιλγουόκι Μπακς με τη σειρά τους, ήταν από την αρχή στα φαβορί στην Ανατολή και κατάφεραν να φτάσουν στους τελικούς, αποκλείοντας μεταξύ άλλων τους Μπρούκλιν Νετς των πολλών αστέρων, ενώ στους τελικούς περιφέρειας πέταξαν εκτός συνέχειας τους Ατλάντα Χοκς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν το πρώτο break της σειράς στον 5ο τελικό και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας τους και πρώτο μετά από 50 χρονιά, αφού έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά στο σπίτι τους, στον 6ο αγώνα. Αν, πάντως, χρειαστεί και 7ο ματς, τότε αυτό θα γίνει στο Φοίνιξ.

Η κατάκτηση από το Μιλγουόκι βρίσκεται σε απόδοση 1.23, ενώ η κατάκτηση από τους Σανς βρίσκεται σε απόδοση 4.30!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις