«Καθοριστικοί Ζορζίνιο και Βεράτι»

«Καθοριστικοί Ζορζίνιο και Βεράτι»

Ο Κέβιν Φίλιπς, εκτιμά ότι η απόδοση των Ζορζίνιο και Βεράτι στον αυριανό (11/7, 22:00) τελικό του Euro 2020, ενδέχεται ν΄ αποδειχθεί καθοριστική για την έκβαση του αγώνα.

«Έχω παίξει εναντίον του Ζορζίνιο», δήλωσε ο Αγγλος μέσος της Λιντς και πρόσθεσε: «Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, ειδικά για την Τσέλσι. Ένας παίκτης που είναι πολύ καλός με την μπάλα, χρησιμοποιώντας το σώμα του για να ξεφύγει από τους αντιπάλους. Θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές προκλήσεις που θα μας προκαλέσει η Ιταλία. Ο Βεράτι, είναι επίσης καταπληκτικός παίκτης. Τον θαύμαζα πάντα. Με αυτούς τους δύο μέσους στο γήπεδο, τα πράγματα είναι δύσκολα. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται να είναι ένα δύσκολο ματς. Θα είναι το πιό δύσκολο τεστ μέχρι τώρα, να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους δύο».

Ο Φίλπς αναμένεται μαζί με τον Ντέκλαν Ράϊς ν΄ αναλάβουν την «αναχαίτηση» των Ζορζίνιο και Βεράτι, με τον άσο των «τριών λιονταριών» να επισημαίνει: «Ο προπονητής είναι πολύ προσανατολισμένος σ΄ εμάς. Ξέρει πώς θα είναι η Ιταλία, πώς θα παίξει, αλλά είναι προσανατολισμένος στο πώς θα παίξουμε εμείς και πώς μπορούμε να τους επηρεάσουμε. Ο Ράϊς είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Όταν ήλθα για πρώτη φορά δεν ήξερα πραγματικά κανέναν και ήταν ένας από τους πρώτους που με χαιρέτησαν. Από τότε που συναντηθήκαμε, παραμένουμε φίλοι. Ήξερα ότι έπαιζε στην θέση μου, οπότε ήξερα ότι αγωνιζόμουν εναντίον του. Με την πάροδο του χρόνου έπαιξα λίγο ψηλότερα. Πρέπει να εργασθούμε μαζί. Εγώ και ο Ντέκλαν συνεργαζόμαστε άριστα».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις