Ίσως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου…

Euro 2020

Euro 2020 προγνωστικά

Καλησπέρα σε όλους! Τελευταία παράσταση στο «Γουέμπλεϊ» την Κυριακή το βράδυ για το Euro 2020, με Ιταλία και Αγγλία να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μία μάχη που έτσι όπως εξελίχθηκαν τα σταυρώματα των νοκ άουτ, την περίμενε πώς και πώς όλη η Ευρώπη.  

Ίσως έφτασε η ώρα για τα «Τρία Λιοντάρια»… 

Οι Ιταλοί δεν ήταν καθόλου καλοί απέναντι στην Ισπανία στον πρώτο ημιτελικό. Στη μόνη επικίνδυνη επίσκεψή τους στα καρέ των αντιπάλων ευτύχησαν να προηγηθούν, ενώ η «Φούρια Ρόχα» ήταν πολύ πιο επικίνδυνη. Το τελικό 1-1 μετά και από την παράταση μάλλον κολάκευε την ομάδα του Μαντσίνι, που με κόπο κατάφερε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι, αφού οι παίκτες έδειχναν σκασμένοι από δυνάμεις. Μεγάλη επιτυχία πάντως για τον Ιταλό κόουτς η πορεία των «Ατζούρι», μετά από το κάζο της μη συμμετοχής στο Mundial προ τριετίας. Απών ο τραυματίας Σπινατσόλα. 

Από την άλλη, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ ξόρκισε τα… φαντάσματα φτάνοντας στον πρώτο τελικό Euro στην ιστορία της. Έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στους Δανούς, αλλά δεν πανικοβλήθηκε.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Μονό
22:00
Ιταλία - Αγγλία
Ζορζίνιο να δεχθεί κάρτα
4.33
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις