Του χεριού τους…

Προγνωστικά Eliteserien

Προγνωστικά Eliteserien: Στα μέτρα τους

Μετρημένα τα κουκιά από το πρόγραμμα του Σαββάτου, περιορισμένες οι επιλογές. Με προγνωστικά Eliteserien θα ασχοληθεί και σήμερα η στήλη. Με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αναμέτρηση της Μπραν με την Τρόμσο. Ματς που αμφότερες θα αντιμετωπίσουν ως «must win». Για πάμε…

Συνεχίζεται το σερί χωρίς νίκη για την Μπραν, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της Κρίστιανσουντ (3-2). Έμεινε για πέμπτο παιχνίδι χωρίς τρίποντο (0-2-3). Μία μόλις νίκη σε δώδεκα ματς έως τώρα για την ομάδα του Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν (3-0 την Στρόμγκοντσετ στις 30 Μαΐου) που αναμενόμενα βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Χειρότερη άμυνα της Eliteserien με 25 τέρματα παθητικό, μόνο δύο φορές κατάφερε να μην δεχθεί γκολ (με Στρόμγκοντσετ και Σάρπσμποργκ). Μεσοεπιθετικά δεν είναι κακή, ιδίως εντός έδρας δημιουργεί διψήφιο αριθμό τελικών. Ενώ είναι και από τις ομάδες με υψηλό μέσο όρο κόρνερ στα παιχνίδια της (περίπου 12 ανά αγώνα). Σημείο αναφοράς στην επίθεση της Μπραν ο φορ Μπάμπα, ωστόσο ο Ινγκεμπρίγκτσεν περιμένει περισσότερα από τους Ράσμουσεν και Τέιλορ (από ένα γκολ και μία ασσίστ αμφότεροι). Τραυματίστηκε και θα λείψει ο «εγκέφαλος» Στραντ.

Ανάλογη πορεία με την Μπραν πραγματοποιεί και η Τρόμσο. Εύκολη ήττα στην έδρα της Χάουγκεσουντ (3-0) και με μία νίκη στα 8 τελευταία (0-3 στην Στάμπαεκ) διατηρείται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας (13η). Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του Γκάουτε Χέλστρουπ εντοπίζεται στην επίθεση -ειδικά ως φιλοξενούμενη δυσκολεύεται στην παραγωγή φάσεων- ενώ διαθέτει και την 3η χειρότερη επίθεση της Eliteserien (10 γκολ ενεργητικό, μπροστά μόνο από Σάρπσμποργκ και Μιοντάλεν).

«Κλείνει» προς τα δεξιά η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων την τελευταία 10ετία (5-3-8). Στα πέντε τελευταία στην έδρα της Μπραν σημειώθηκαν 3 «άσσοι» με την Τρόμσο να φεύγει με το «διπλό» στο πιο πρόσφατο (2-3 το ’19).

Ομάδες με «χτυπητές» αδυναμίες στην άμυνα, αμφότερες βλέπουν το παιχνίδι ως ευκαιρία. Αναμένω «ανοιχτό» ματς με χαρακτήρα «ντέρμπι» ελέω βαθμολογίας. Επομένως θα πάμε με τα κόρνερ αγώνα αλλά και με τον καταλογισμό πέναλτι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Κόρνερ
21:00
Μπραν - Τρόμσο
Over 11,5 κόρνερ
2.40
BET: 20 units
Ειδικό
21:00
Μπραν - Τρόμσο
Καταλογισμός πέναλτι
3.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις