Δυνατό διπλό παραμονής

Δυνατό διπλό παραμονής

Καλημέρα. Αν και Δευτέρα σήμερα, η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Το βλέμμα μου εστιάζεται σε δυο ματς που μπορούν να μας πληρώσουν.

Ξεκίνημα με το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου ο Πανιώνιος τα πηγαίνει εξαιρετικά στα play out και στις τάξεις του υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την παραμονή. Η τελευταία επικράτηση του επί της Ξάνθης τον έφερε 1 βαθμό κάτω από τον Παναιτωλικό και τους ακρίτες. Με νίκη σήμερα επί της αδιάφορης Λάρισας, είναι πολύ πιθανό να ξεφύγει από την τελευταία θέση. Αξίζει να σημειωθεί το κλίμα στους «βυσσινί»  δεν είναι καθόλου καλό μετά τη βαριά ήττα στο Περιστέρι. Το διπλό στο 1.60 είναι δυνατό.

Η Τότεναμ απογοήτευσε σ΄ένα ακόμα εκτός έδρας ματς. Αυτή τη φορά ηττήθηκε από τη Σέφιλντ κι έμεινε πίσω στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μονόδρομος η νίκη σήμερα, αν θέλει να συνεχίζει να ελπίζει. Το καλό είναι ότι στο γήπεδο της έχει δυναμική. Από την άλλη, η Έβερτον μπορεί να είναι σε φόρμα, αλλά δεν έχει την ποιότητα της ομάδας του Μουρίνιο. Άσος στο 2.14.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος από τη στήλη στο ready4bet.com 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις