Euro 2020, Τσεχία – Δανία: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης

Euro 2020, Τσεχία - Δανία: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης

Αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Euro 2020 τίθενται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού (19:00) οι δύο εκ των εκπλήξεων του φετινού του τουρνουά, Τσεχία και Δανία

Η Τσεχία κατάφερε χρονικά να πετύχει την μεγαλύτερη έκπληξη στην φάση των 16, καθώς πήρε την πρόκριση με 2-0 κόντρα στην Ολλανδία, η οποία μάλιστα ως τότε είχε την καλύτερη επίθεση των ομίλων έχοντας σκοράρει 8 τέρματα!
Η σημερινή της μάχη της φέρνει μνήμες 2004, αφού και τότε στα προημιτελικά είχε αντιμετωπίσει ξανά τους Δανούς και είχε κερδίσει εύκολα με 3-0, αλλά στη συνέχει ως γνωστών αποκλείστηκε από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Από το καλό στο καλύτερο η Δανία, “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες την Ουαλία (4-0) στη φάση των 16 του UEFA Euro 2020 και έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται ότι μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα στη διοργάνωση.
Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική τεσσάρα για τη Δανία στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά από εκείνη σε βάρος της Ρωσίας (4-1) στη φάση των ομίλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει αυτόν του άλλου προημιτελικού, που διεξάγεται στις 22:00, ανάμεσα στην Ουκρανία και την Αγγλία στο Ολίμπικο.

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Γιαροσλάβ Ζιλχαβί και Κάσπερ Χιούλμαντ για την αναμέτρηση των προημιτελικών του Euro 2020, στο Μπακού:

Τσεχία:
Βάτσλικ, Κούφαλ, Τσελούτσκα, Κάλας, Μπόριλ, Χόλες, Σούτσεκ, Μασοπούστ, Μπάρακ, Σέφτσικ, Σικ

Δανία: Σμάιχελ, Κρίστενσεν, Κγιάερ, Βέστεγκαρντ, Στρίγκερ, Χόιμπιεργκ, Ντέλανι, Μάλε, Ντάμσγκαρντ, Μπρέιθγουεϊτ, Ντόλμπεργκ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις