Φαβορί και γκολ στη Νορβηγία

Φαβορί και γκολ στη Νορβηγία

Φαβορί και γκολ στην Eliteserien

God morgen kjære cubanere, επιστροφή μετά από σχεδόν μια εβδομάδα, με τα τελευταία αποτελέσματα από την Eliteserien να συναγωνίζονται αυτά του Euro στο επίπεδο των εκπλήξεων. Την στηρίζουμε και ας μας πληγώνει. Δέκατη αγωνιστική στην Νορβηγία κι έχω εντοπίσει κάποιες ωραίες ευκαιρίες στο στοιχηματικό κουπόνι, εκεί όπου θα δώσουμε έμφαση στα γκολ.

Να συνεχίσει το σερί

Η Μόλντε μετά από την επιβλητική νίκη στην έδρα της πρωταθλήτριας Μποντό Γκλιμτ με 2-0 ισοβαθμεί μαζί της στην 1η θέση με 23 βαθμούς και έχει σύνολο τερμάτων 25-11, αλλά με έναν αγώνα λιγότερο. Η ομάδα του Μόε Έρλινγκ έχει 4 σερί νίκες, με 11 γκολ ενεργητικό, μόλις 3 παθητικό, με τον καυτό Ομόϊγιουάνφο να έχει 6 γκολ στα συγκεκριμένα παιχνίδια και 11 συνολικά ως 1ος σκόρερ της κατηγορίας. Στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους, η Μόλντε ως γηπεδούχος μετράει 4 νίκες, οι 3 με over 2,5 και 1 ισοπαλία. Απόντες οι Έλινγκσεν, Χάραλντσειντ, Σιόλσταντ, Λίντε, Κνούντσον και Σιγκούρνταρσον, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν θα χρησιμοποιηθεί ο Εϊκρεμ.

Νίκη ψυχολογίας με 4-0 επί της Σάντεφιόρντ από την Στρόμσγκοντσετ και πλέον βρίσκεται στην 10η θέση με 11 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 13-15. Τα βρίσκουν σκούρα οι παίχτες του Χένρικ Πέτερσεν εκτός έδρας, καθώς μέχρι στιγμής σε 4 αγώνες έχουν 1 ισοπαλία και 3 ήττες με την μια να είναι καταστροφική με 7-2 από την Μποντό Γκλιμτ. Δύσκολη αναμέτρηση για την Στρόμσγκοντσετ, καθώς οι 5 τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας έληξαν με την Μόλντε νικήτρια, με 5/5 over 2,5 και 3/5 over 3,5. Απόντες οι Μίκελσον και Σάλβεσεν.

Εκτίμηση: Να συνεχίσει το σερί της θέλει η Μόλντε και να αρπάξει την ευκαιρία να αποκτήσει προβάδισμα έναντι της Μποντό Γκλιμτ με τρομερή παράδοση να τη συνοδεύει, η Στρόμσγκοντσετ αντιμετωπίζει δυσκολίες εκτός έδρας γι’ αυτό θα πάμε με τους γηπεδούχους και το σύνολο τερμάτων τους.

Ρυθμός και εμπόδια

Η Σάντεφιόρντ προέρχεται από μεγάλη ήττα με 4-0 στην έδρα της Στρόμσγκοντσετ και πλέον βρίσκεται 14η με 6 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 9-16. Δύσκολα τα πράγματα για την Σάντεφιόρντ, καθώς στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της έχει 1 νίκη και 4 ήττες με 5/5 over 2,5. Η παράδοση στην έδρα της ως γηπεδούχος κόντρα στην Μποντό Γκλιμτ είναι καλή έχοντας απολογισμό στα 5 τελευταία ματς 3-1-1 με 5/5 goal/goal και 4/5 goal/goal & over 2,5. Άπαντες παρόντες για το σημερινό παιχνίδι.

Η Μποντό Γκλιμτ επέστρεψε με επιβλητική νίκη επί της Στάμπαεκ με 4-1, μετά την ήττα στο ντέρμπι τίτλου από την Μόλντε και βρίσκεται ακόμη 1η με 23 βαθμούς, όσους και η συνδιεκδικήτρια του τίτλου, αλλά με έναν αγώνα περισσότερο. Μέση κατάσταση φέτος για τις εκτός έδρας επιδόσεις της ομάδας του Κγιέτιλ Κνούτσεν με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Ο τραυματισμός του Σολμπάκεν λειτούργησε ευεργετικά για τον 19χρονο Νόρντας που στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός μέτρησε ένα γκολ και μια ασίστ και ήταν πολύ καλός ως αριστερό εξτρέμ. Απόντες οι Μπονιφασέ και Σολμπάκεν.

Εκτίμηση: Αναμένω να βρει ρυθμό η Μποντό Γκλιμτ, αλλά η παράδοση δείχνει ότι η Σάντεφιόρντ βάζει εμπόδια στη σημερινή της αντίπαλο οπότε θα κινηθούμε συντηρητικά με τη στήριξη στα τέρματα της φιλοξενούμενης.

Επιβάλλεται να σηκωθεί

3η συνεχόμενη ήττα για την Ρόζενμποργκ και πλέον έχει σημάνει καμπανάκι για την συνέχεια της σεζόν, τελευταία ήττα στην έδρα της Λίλεστρομ με 2-0 και πλέον έπεσε στην 6η θέση με 14 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 20-16. Προβληματισμός για τον Άγκε Χαρέϊντ μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα και η νίκη είναι η μόνη επιλογή στο σημερινό παιχνίδι. Στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Χάουγκεσουντ έχει 3 νίκες και 2 ήττες. Απόντες οι Χένριξεν και Βέκια.

Η Χάουγκεσουντ έκανε την δεύτερη συνεχόμενη της νίκη αυτή τη φορά με 1-0 επί της Μπραν και έφτασε στην 9η θέση με 11 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 9-6. Η Χάουγκεσουντ στις 3 τελευταίες εξόδους της έχει 1 ισοπαλία και 2 ήττα με σύνολο τερμάτων 1-4. Στις 5 τελευταίες συναντήσεις της με την Ρόζενμποργκ ανεξαρτήτου έδρας φαίνεται να της έχει πάρει τον αέρα αφού έχει 3 νίκες και 2 ήττες. Μοναδικός απών ο Νίλσεν.

Εκτίμηση: Η έδρα είναι το δυνατό σημείο της Ρόζενμποργκ και επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε μια αντίπαλο που τα βρίσκει σκούρα εκτός έδρας, οπότε θα τιμήσουμε κι εδώ το φαβορί.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.08
19:00
Μόλντε - Στρόμσγκοντσετ
Μόλντε over 2,5
2.00
19:00
Σάντεφιόρντ - Μποντό Γκλιμτ
Μποντό Γκλιμτ over 1,5
1.54
BET: 10 units
Combo
19:00
Μόλντε - Στρόμσγκοντσετ
1 ημ. / 1 τελ. & over 1,5 στο 1ο ημίχ. & goal/goal
5.00
BET: 6 units
Μονό
19:00
Ρόζενμποργκ - Χάουγκεσουντ
1 & over 1,5
2.00
BET: 20 units
Μονό
19:00
Ρόζενμποργκ - Χάουγκεσουντ
1 ημ. / 1 τελ. & Ρόζενμποργκ over 2,5 & γκολ Ζαχάριασεν
6.40
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις