Με έμφαση στα γκολ

Προγνωστικά

Φάση των «16», δεύτερο σκέλος

Καλημέρα σε όλους. Το θερμόμετρο ανεβαίνει σιγά – σιγά και λόγω καλοκαιριού, αλλά και λόγω της σημερινής μεγάλης ημέρας της φάσης των «16». Η αναγεννημένη Ολλανδία εναντίον της έκπληξης Τσεχίας και το βράδυ το πρώτο πραγματικά μεγάλο της διοργάνωσης ανάμεσα σε Πορτογαλία και Βέλγιο. Θα ασχοληθούμε με προγνωστικά και από τις δύο αυτές μονομαχίες.

Αρχίζουμε από την Βουδαπέστη. Οι «Οράνιε» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Μπορεί όντως το επίπεδο του ομίλου να μην ήταν το κατάλληλο για συμπεράσματα όμως οι Ολλανδοί με εξαίρεση ένα 10λεπτο κόντρα στην Ουκρανία (ίσα ίσα για να μας πάει κουβά), έδειξαν ότι θα κυνηγήσουν την υπέρβαση. Απέναντί τους μία από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης. Οι Τσέχοι, οι οποίοι οφείλουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή τους στην αξέχαστη γκολάρα του Σικ και παίζουν με έναν αντίπαλο που παρά την εξαιρετική φάση ομίλων, δεν έχει μπορέσει να φοβήσει ακόμα. Οι Τσεχία και μέσα στην Αγγλία προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις, δεν ήτανε παθητική και κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνει και σήμερα, μήπως καταφέρει να εκμεταλλευτεί την παραδοσιακά εύθραυστη άμυνα των Ολλανδών. Οι Ολλναδοί θα παίξουν το δικό τους ταχυδυναμικό παιχνίδι, με σκοπό να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Η εκτίμησή μου είναι ότι το παιχνίδι θα έχει γκολ. Και η Τσεχία και η Ολλανδία θα το κηνυγήσουν. Αλλά δεν πιστεύω να ανοίξει πολύ. Η επιλογή μας είναι το 2-3 γκολ στο 2.00.

Συνεχίζουμε με το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς ανάμεσα σε Βέλγιο και Πορτογαλία στην Ισπανία. Για ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, η πορεία του θα τελειώσει άδικα στους «16». Η Πορτογαλία σε κάποια φάση βρέθηκε στην πρώτη, αλλά και στην τελευταία θέση του ομίλου. Τελικά συμβιβάστηκε με την 3η θέση. Η παρέα του Κριστιάνο παρουσίασε αμυντικά προβλήματα στον όμιλο, κάτι το οποίο λογικό να μην ευχαριστήσει τον Σάντος. Σκόραρε όμως αρκετά, με τον Ρονάλντο να κάνει πολύ καλό τουρνουά μέχρι στιγμής. Το Βέλγιο από την άλλη σκόραρε πολύ στον όμιλο του. Μπορεί να δέχτηκε μόνο ένα γκολ, αλλά στο παιχνίδι με την 2η καλύτερη ομάδα του ομίλου, τη Δανία, η αμυντική συμπεριφορά της ήταν κάκιστη. Με τέτοιο ρόστερ ίσως να ήρθε η ώρα τους για την υπέρβαση.

Μεγάλο ματς αναμένεται στην Σεβίλλη με δύο ομάδες διψασμένες για διάκριση. Αναμετρώνται δύο από τις καλύτερες επιθέσεις και δύο άμυνες αφελείς πολλές φορές. Το over 2,5 στο 2.15 παίζεται άνετα κι ας μην επαληθευτεί. Επίσης, πολύ πιθανό είναι να βρει δίχτυα και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Ολλανδία - Τσεχία
2-3 γκολ
2.00
BET: 15 units
Μονό
19:00
Ολλανδία - Τσεχία
Τζ. Βαϊνάλνουμ 2+ προσπάθειες προς την εστία
3.50
BET: 5 units
Μονό
22:00
Βέλγιο - Πορτογαλία
Over 2,5
2.15
BET: 8 units
Μονό
22:00
Βέλγιο - Πορτογαλία
Να σκοράρει: Κρ. Ρονάλντο
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις