Στους «16», με 1.95 στο Wembley

Euro 2020

Euro 2020: Ήταν πειστική, αλλά πρέπει να παραμείνει 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Το Euro 2020 συνεχίζεται, αφού η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε και πλέον περνάμε στην φάση των νοκ – άουτ αγώνων της διοργάνωσης. Πρώτα παιχνίδια, στην φάση των «16» αυτά της Ουαλίας με την Δανία και της Ιταλίας με την Αυστρία.

 Κατά τα λεγόμενα πολλών, η πιο πειστική ομάδα ως τώρα στο Euro 2020. Όχι άδικα, αφού με 3/3 στον όμιλο, με μηδέν παθητικό και με καλές εμφανίσεις, τερμάτισε 1η στον όμιλο της. Η ομάδα του Μαντσίνι φαίνεται πως είναι ομοιογενής σε κάθε θέση, το ηθικό είναι υψηλό και φυσικά με τέτοια αρχή οι προσδοκίες είναι ψηλές. Οι διασταυρώσεις στην επόμενη φάση, έφεραν μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικής, συγκριτικά με τους Ιταλούς. Αυτό βέβαια μένει να φανεί και εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Τερμάτισε 2η στον 2ο όμιλο, συγκεντρώνοντας 6 βαθμούς, βρισκόμενη πίσω μόνο από την Ολλανδία που έκανε το απόλυτο. Στο τελευταίο ματς, ήταν ανώτερη από την Ουκρανία και θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερες φορές. Όμως το 0-1, ήταν και αυτό αρκετό, ώστε να βρεθεί στην επόμενη φάση. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, όμως η αποστολή των Αυστριακών δυσκολεύει κατά πολύ. Φυσικά, με τον τίτλο του αουτσάιντερ, μεταφέρει το άγχος στους Ιταλούς και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί, ώστε να κάνει την ζημιά και να συνεχίσει το ταξίδι της.

Αδιαμφισβήτητα, πολύ δυναμική η αρχή των Ιταλών στην διοργάνωση. Οι τιμές του άσου στο 1.50 δεν παίζονται και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστούν οι Ιταλοί για πρώτη φορά εκτός της χώρας τους απόψε στο  Wembley. Καταλήγω στο 2-3 γκολ αγώνα, σε απόδοση 1.95. Σκληρή ομάδα οι Αυστριακοί, σφιχτοί πίσω η Ιταλοί, δύσκολα να ξεφύγει το σκορ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
22:00
Ιταλία - Αυστρία
2-3 Γκολ
1.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις