Βελγοϊσπανική… συμμαχία

Βελγοϊσπανική… συμμαχία

Ο Πεπ Γουαρδιόλα οργάνωσε το «πασίγιο» προς τιμήν της πρωταθλήτριας της Premier League Λίβερπουλ, στο γήπεδο όμως η Μάντσεστερ Σίτι έκανε «όργια» και ταπείνωσε τους Reds, οι οποίοι είχαν μείνει στα… πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου. 4-0 και νέα εκπληκτική εμφάνιση από τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και έδωσε μια ακόμα ασίστ, τη 17η στη σεζόν. Ο Βέλγος πλήρης μέσος, τον οποίο ο Γουαρδιόλα τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο στον κόσμο, έχει σκοράρει σε 4 από τα 5 παιχνίδια μετά την επιστροφή των ομάδων στη δράση, ασφαλώς εκτελεί και όλα τα στημένα των “σίτιζενς”, σε τιμή 3.10 το anytime γκολ του είναι εξαιρετικό, στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον.

Στη Serie A, ντέρμπι στο νότο μεταξύ της Νάπολι και της Ρόμα. Παιχνίδι που μάλλον τείνει προς το… αδιάφορο, από βαθμολογικής πλευράς, η Νάπολι έχοντας κατακτήσει το κύπελλο εξασφάλισε την έξοδο στο Europa League και δεν έχει ορατό στόχο στο πρωτάθλημα. Και η Ρόμα έχοντας μείνει 12 βαθμούς πίσω από την τέταρτη Αταλάντα, κινδυνεύει και εκείνη να μείνει χωρίς επιδίωξη για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα αναζητήσω σκόρερ από την πλευρά της Νάπολι τον Χοσέ Καγεχόν, ο Ισπανός ακραίος επιθετικός επιστρέφει στην ενδεκάδα των «παρτενοπέι», στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη ΣΠΑΛ ήταν εξαιρετικός, σκοράροντας και δίνοντας ασίστ, έχει κίνητρο για καλές εμφανίσεις στην τελευταία του χρονιά στα πέριξ του… Βεζούβιου. Το anytime γκολ του σε τιμή 4.50 είναι εξαιρετικό.

Μονό

21:00 Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι: Ντε Μπρόινε anytime (3.10)

Μονό

22:45 Νάπολι – Ρόμα: Καγεχόν anytime (4.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις