Χάρτλπουλ – Τορκί. Τελικός ως 1.95

Τελικός Νάσιοναλ Λιγκ

Προγνωστικά Αγγλίας με τον τελικό της Νάσιοναλ Λιγκ 

Καλημέρα φίλοι μου. Προγνωστικά Αγγλίας με τελικό στη Νάσιοναλ Λιγκ απόψε κι ειδικά τώρα που τελείωσαν τα παιχνίδια των 16:00 για το Euro 2020 είναι καλή ευκαιρία για να τον παρακολουθήσει κάποιος σε πολύ καλή ώρα.

Χάρτλπουλ εναντίον Τορκί και η προτίμηση της στήλης είναι ξεκάθαρη. Η Τορκί είναι αυτή που το αξίζει περισσότερο, καθώς έστω και οριακά έχει καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα και έπαιξε όλη τη χρονιά καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν θέλω όμως να είμαι έντιμος, οι “Πουλς” είναι δικαίως το φαβορί, έστω και με μικρή διαφορά. Είναι σε φόρμα όπως και ο Ρις Όουτς που είναι ο άνθρωπος που έφερε την ομάδα στον τελικό, όχι μόνο σκοράροντας το μοναδικό γκολ στον ημιτελικό με την Στόκπορτ, αλλά και πιο πριν είχε σκοράρει δις με την Μπρόμλει, σφραγίζοντας τη νίκη-πρόκριση. Ουσιαστικά έχει 9 γκολ στα τελευταία 9 ματς που έχει αγωνιστεί και αν η Χάρτλπουλ ανέβει τότε θα το χρωστάει στον Άγγλο επιθετικό.

Όμως οι “Γκαλς” είμαι σίγουρος πως δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα. Μην ξεχνάμε πως τρέχουν ένα σερί 14 αγώνων χωρίς ήττα από τα τέλη Μαρτίου στην έδρα της Νταγκ & Ρεντ (1-0). Μπορεί στον ημιτελικό να χρειάστηκαν την παράταση, όμως μόλις σοβαρεύτηκαν πήραν την πρόκριση άνετα με 4-2. Φυσικά δεν βλέπω τόσο μεγάλη έκταση του σκορ αλλά 2 ή 3 γκολ θα μπουν. Γενικά η Τορκί, συνηθίζει να μπαίνει νωρίς δυνατά και να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο. Δεν αποκλείεται λοιπόν να σκοράρει πρώτη και ίσως είναι καλύτερα που δεν θεωρείται φαβορί σε αυτόν τον τελικό. Στο δια ταύτα, αναμένεται ένα ματς δυνατό με πολλά μαρκαρίσματα και παιχνίδι κέντρου ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Πρώτη και βασική πρόταση είναι να μπουν 2 – 3 γκολ και δεύτερη η κατάκτηση Τορκί.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
16:00
Χάρτλπουλ - Τορκί
2 -3 γκολ
1.95
Μονό
16:00
Χάρτλπουλ - Τορκί
Κατάκτηση Τορκί
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις