Μπορεί η Δανία!

Euro 2020

Euro 2020 Προγνωστικά

Ξεκίνησε χθες η 2η αγωνιστική στην φάση των ομίλων. Μια αγωνιστική στην οποία μάλλον θα ξεχωρίσει, η δυναμική της κάθε ομάδας. Εμείς θα ασχοληθούμε με προγνωστικά Euro 2020 από τον 2ο και τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Euro 2020: Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία

Ουκρανία εναντίον Βόρειας Μακεδονίας στο Βουκουρέστι το πρώτο μας παιχνίδι. Οι Βορειομακεδόνες σκόραραν απέναντι στην Αυστρία, όπως είχε προταθεί στην στήλη της Κυριακής, αλλά δεν κατάφεραν εν τέλει να κερδίσουν τον παρθενικό τους βαθμό λυγίζοντας στο 78’. Αυτή η ήττα έσβησε ίσως και τις ελάχιστες ελπίδες που είχε η γειτονική μας χώρα να προκριθεί στους «16».

Η Ουκρανία από την άλλη, πήγε να αποσπάσει μεγάλο αποτέλεσμα με δύο πανέμορφα γκολ από την Ολλανδία, αλλά την πρόδωσε ο τερματοφύλακάς της. Πλέον η ομάδα του Σεφτσένκο πρέπει να κερδίσει αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης. Οι Ουκρανοί έβαλαν 2 γκολ στους Ολλανδούς, αλλά γενικά δεν είναι μια ομάδα που σκοράρει πολύ. Από την άλλη, οι Βορειομακεδόνες θα συνεχίσουν να παίζουν χωρίς άγχος αλλά αμφιβάλλω αν θα μπορέσουν να κλέψουν το τρίποντο απέναντι σε μια καλύτερη και με μεγαλύτερο κίνητρο ομάδα όπως η Ουκρανία.

Θα πάμε πιο safe εμείς στο πολύ αποδεκτό κατά την γνώμη μας άσο και under 4,5 γκολ στο 1.83. Επιπλέον, θα επιλέξω με ρίσκο για σκόρερ του 1ου γκολ τον Γιάρεμτσουκ, που προέρχεται από γεμάτη εμφάνιση με γκολ και ασίστ κόντρα στην Ολλανδία.

Δανία – Βέλγιο

Θα συνεχίσουμε με το απογευματινό παιχνίδι του 3ου ομίλου απέναντι σε Δανία και σε Βέλγιο. Στο ματς της Δανίας δεν χωράει ανάλυση στο γιατί έχασαν, δεν έχει να κάνει με ποδοσφαιρικά αίτια. Οι Βέλγοι από την άλλη νίκησαν την Ρωσία χωρίς να εντυπωσιάσουν. Άλλοι λένε ότι κατέβασαν επίτηδες στροφές. Εγώ δεν πιστεύω αυτό. Απλά είδα μια πολύ μέτρια ομάδα που στα πρώτα δύο γκολ είχε και την τύχη με το μέρος της. Ο Λουκάκου παρόλα αυτά παραμένει καυτός.

Οι Βέλγοι θεωρητικά θέλουν έναν βαθμό ακόμα για να προκριθούν, αν και οι Φινλανδοί με την νίκη τους επί της Δανίας έβαλαν φωτιά στον όμιλο. Η Δανία από την άλλη χρειάζεται την νίκη ή έστω τον βαθμό για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης. Και στο παιχνίδι με την Φινλανδία για τα δεδομένα της αναμέτρησης πριν και μετά παρουσίασαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και ίσως σήμερα το πάρουν και λίγο πιο πατριωτικά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε σε ποια ακριβώς ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες της Δανίας, αλλά η εκτίμηση μου είναι ότι Βέλγιο δεν θα περάσει από την Κοπεγχάγη. 1Χ στο 1.82.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
16:00
Ουκρανία - Βόρεια Μακεδονία
1 & under 4,5
1.83
BET: 15 units
Ρίσκο
16:00
Ουκρανία - Βόρεια Μακεδονία
Πρώτος γκολ Γιάρεμτσουκ
6.30
BET: 4 units
Μονό
19:00
Δανία - Βέλγιο
1.82
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις