Στα νοκ – άουτ με γκολ μέχρι και 4.50

Euro 2020

Euro 2020, ημέρα έβδομη

Τρίτο όμιλο με Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία και Ολλανδία – Αυστρία, καθώς και το ματς που κλείνει το δεύτερο γκρουπ ανάμεσα σε Δανία και Βέλγιο, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Euro 2020. Αφήνω στην άκρη το παιχνίδι των Ουκρανών και στέκομαι στα δύο άλλα.

Δανία – Βέλγιο

Ήταν τεράστιο το σοκ, και πως αλλιώς άλλωστε, των Δανών με την περιπέτεια υγείας του ηγέτη Κρίστιαν Έρικσεν. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά για τον παιχταρά της Ίντερ όμως το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει ζητήματα στους Σκανδιναβούς. Υπήρχε η σκέψη ακόμα και απόσυρσης απ’ το Euro 2020, όμως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό. Οπότε, μένουν και παίζουν με ότι ψυχικά αποθέματα έχουν μείνει.

Απ’ την άλλη, το Βέλγιο έρχεται από το «σβηστό» 3-0 επί της Ρωσίας. Δεν πάτησε γκάζι σε κανένα σημείο του αγώνα, όμως οι Ρώσοι παρουσιάστηκαν πολύ κάτω του μετρίου. Στα θετικά για τον Μαρτίνεθ, η επάνοδος του Ντε Μπρούινε μετά τον τραυματισμό του ωστόσο θα ήταν ριψοκίνδυνο να μπει στην ενδεκάδα τόσο νωρίς.

Θα μπορούσε κανείς να πει πως οι Δανοί θα τα δώσουν όλα για τον Έρικσεν, όμως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να με πείσει μόνο σε καφενειακού επιπέδου συζήτηση. ΟΚ, πάθος κλπ, αλλά όταν λείπει ο καλύτερός σου παίκτης τα πράγματα θα είναι ζόρικα…

Με νίκη οι Βέλγοι ουσιαστικά καθαρίζουν με την πρόκριση, και έχοντας έναν Λουκάκου που βρίσκει δίχτυα για πλάκα, πιστεύω πως θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τον αποσυντονισμό των Δανών. Στο 2.05 το διπλό, δίκαιο.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης. Μπορούν οι γηπεδούχοι να βρουν ένα γκολ μπροστά στο κοινό τους, χαρίζοντάς μας το 4.50 του combo διπλού και αμφιτέρματος.

Ολλανδία – Αυστρία

Έπαιξε με τη φωτιά η Ολλανδία στην πρεμιέρα, και λίγο έλειψε να χάσει το τρίποντο κόντρα στην Ουκρανία καθώς βρέθηκε 2-0 μπροστά στο σκορ, όμως χαλάρωσε υπερβολικά επιτρέποντας την ισοφάριση. Τελικά κέρδισε με γκολ του MVP Ντάμφρις. Είδαμε ότι ακριβώς περιμέναμε απ’ την ομάδα του Ντε Μπουρ. Αστείρευτες επιθετικές δυνατότητες και άμυνα που χωλαίνει. Δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξει αυτό σε τρεις ημέρες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Αυστριακοί. Κατέβαλαν πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι μαρτυρά το 3-1, τη Βόρεια Μακεδονία, ωστόσο μάλλον αδίκησαν τον εαυτό τους καθώς θα μπορούσαν να κερδίσουν πιο εύκολα. Το ταξίδι στο Άμστερνταμ θα είναι ακόμα πιο δύσκολο όμως μπορεί να το παλέψει.

Είτε εύκολα είτε δύσκολα, η Ολλανδία κερδίζει και κλειδώνει κι αυτή όπως το Βέλγιο, την παρουσία της στους «16». Είναι στιγμές που νιώθεις ότι πνίγει τον αντίπαλο ενώ σε αυτό συμβάλλει και η παρουσία του κόσμου. Ο απλός άσος στο 1.55, δε λέει κάτι, όμως σε συνδυασμό με το over 1,5 ανεβαίνει στο αξιοπρεπές 1.86.

Επίσης, μιας και «βλέπω» γκολ εκατέρωθεν, αξίζει να κυνηγήσουμε και εδώ, το combo άσου και αμφιτέρματος στο 3.25. Κάτι σε 2-1, 3-1 μυρίζει…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
19:00
Δανία – Βέλγιο
2
2.05
BET: 15 units
Μονό
19:00
Δανία – Βέλγιο
2 & goal/goal
4.50
BET: 5 units
Μονό
22:00
Ολλανδία – Αυστρία
1 & over 1,5
1.86
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ολλανδία – Αυστρία
1 & goal/goal
3.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις