Στοίχημα φάουλ με Αργεντίνο (;) διαιτητή!

στοίχημα φάουλ

Στοίχημα φάουλ: Ουκρανοί για πρόκριση, Βόρεια Μακεδονία για μάχη!

Καλησπέρα κύριοι. Μετά το απόλυτο προχθές με τους Πορτογάλους πάμε σήμερα να συνεχίσουμε με ταμεία. Μία επιλογή με στοίχημα φάουλ σήμερα από ένα κρίσιμο παιχνίδι το οποίο θα διευθύνει ένας Αργεντίνος (!) διαιτητής.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία για τον 3ο όμιλο θα εστιάσουμε με στοίχημα φάουλ. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι ανάμεσε σε Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία τραβάει τα βλέμματα. Οι 2 λόγοι που τραβάει τα βλέμματα είναι καταρχήν ότι με την ήττα τους την 1η αγωνιστική οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Εάν χάσουν χάνονται. Και ο 2ο λόγος είναι ο Αργεντίνος διαιτητής που σφυρίζει. Απορώ πως γίνεται να βάζουν σε Euro, διαιτητή από τη Νότια Αμερική. Εν πάση περιπτώσει οι τυπικά γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι παραχώρησαν 8 φάουλ ενώ οι φιλοξενούμενοι παραχώρησαν 16. Οι παίκτες της Βόρειας Μακεδονίας αν δε το πάνε το παιχνίδι στη δύναμη δε θα έχουν τύχη καθώς υπολείπονται σε ποιότητα. Ο Αργεντίνος ρεφ έχει μέσο όρο πάνω από 30 φάουλ ανά παιχνίδι οπότε κατευθείαν το χέρι πάει στο over 24,5 φάουλ στο 1.83.

Καλή τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
16:00
Ουκρανία - Βόρεια Μακεδονία
Over 24,5 φάουλ
1.83
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις