Στη μάχη του 1ου ομίλου

Euro 2020

Euro 2020: Στη μάχη του 1ου ομίλου

Φτάσαμε αισίως στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020. Τα πράγματα θα αρχίσουν να διαμορφώνονται σιγά σιγά, με κάποια φαβορί να προσπαθούν να τελειώνουν όσο νωρίτερα γίνεται.

Σήμερα στη μάχη ρίχνονται οι ομάδες του πρώτου ομίλου, καθώς και η Φινλανδία με τη Ρωσία από το δεύτερο γκρουπ από το οποίο προτιμώ να απέχω. Πάμε να δούμε τι βγάλαμε…

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Σαν να παίζει εντός

Στον απογευματινό αγώνα, η Τουρκία υποδέχεται σε ένα φιλικό περιβάλλον, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζαν, την Ουαλία. Σαν να παίζει η Ελλάδα στην Κύπρο ας πούμε.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, οι γείτονες υποτάχθηκαν στις ορέξεις της Ιταλίας. Δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου σε όλο το 90λεπτο και δίκαια ηττήθηκαν με 3-0. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο δε θεωρώ πως αυτές είναι οι δυνατότητες των Τούρκων. Με μία νίκη σήμερα βάζουν βάσεις πρόκρισης.

Η Ουαλία κατάφερε στην πρώτη αγωνιστική να κλέψει τον βαθμό από την Ελβετία. Επέλεξε έναν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Δημιούργησε ελάχιστες φάσεις και κατάφερε να σκοράρει σε μία απ’ αυτές. Άφαντος ο Μπέιλ σε αντίθεση με τον Τζέιμς που ήταν πολύ δραστήριος.

Εκτίμηση: Θεωρώ πως η Τουρκία είναι ένα κλικ παραπάνω από την Ουαλία σε ποιότητα. Θέλει τη νίκη για να μην είναι με την πλάτη στον τοίχο στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Ελβετία. Οι αποδόσεις μας επιτρέπουν να καλύψουμε τον άσσο. Δεν πιστεύω πως το παιχνίδι θα μείνει στο ένα γκολ καθώς ήδη η Τουρκία έχει να καλύψει το -3. Επίσης περιμένω να βγουν τουλάχιστον 3 κάρτες σε μια αναμέτρηση που θέλουν δυο ομάδες με σκληρούς παίκτες.

Να τελειώνει με την πρωτιά

Λίγες ώρες αργότερα, η Ιταλία υποδέχεται στη Ρώμη την Ελβετία με σκοπό να κάνει το 2/2 και σε περίπτωση που η Ουαλία δεν έχει κερδίσει να εξασφαλίσει την πρωτιά.

Η ομάδα του Μαντσίνι έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στον πρώτο αγώνα. Πέτυχε τρία γκολ και έχασε άλλα τόσα. Μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά και πολλή εμπειρία στην άμυνα. Παθιασμένοι όπως πάντα οι Ιταλοί, στοχεύουν και πάλι στη νίκη.

Η Ελβετία δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε νίκη. Περισσότερη κατοχή, έχοντας στο μισό γήπεδο την Ουαλία, αρκετές φάσεις, αλλά άφησε περιθώριο στην Ουαλία να ελπίζει και τελικά της έκανε τη ζημιά.

Εκτίμηση: Φαβορί οι Ιταλοί και πιστεύω πως θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη. Επίσης είναι ομάδα που κερδίζει αρκετά κόρνερ και αυτό μπορεί να μας χρησιμέψει σε ένα combo. Σε μια πιο προσεκτική προσέγγιση της αναμέτρησης, μπορούμε να ποντάρουμε σε τουλάχιστον δύο γκολ με ασιατικό χάντικαπ ή και χωρίς.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Δυάδα απόδοσης 2.38
19:00
Τουρκία – Ουαλία
1 DNB
1.69
22:00
Ιταλία – Ελβετία
Over 1,5
1.41
BET: 15 units
Multicombo
19:00
Τουρκία – Ουαλία
1X & over 1,5 & over 2,5 κάρτες
2.90
BET: 10 units
Combo
22:00
Ιταλία – Ελβετία
1 & Ιταλία over 4,5 κόρνερ
2.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις