Γιουνάιτεντ και… ΟΦΗ

Γιουνάιτεντ και... ΟΦΗ

Σάββατο σήμερα, επιβάλλεται η αφεντιά μου να το… γυρίσει σε δυαδούλα να υπερδιπλασιάσουμε λίγο πάλι, όπως χθες με την Ατλέτικο.

Πήρε φόρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έριξε τριάρα στη Μπράιτον και πάει καρφί για έξοδο στο Champions League. Φτάνει, δηλαδή, να μην παρουσιάσει τις… γνωστές παιδικές ασθένειες.

Επόμενος αντίπαλος των «κόκκινων διαβόλων» είναι η τραγική Μπόρνμουθ, που με τέσσερις συνεχόμενες ήττες δείχνει να πηγαίνει ολοταχώς για φούντο. Φορτσάτη η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχει αξία το over 2,5.

Αφού είδε την ΑΕΚ να κάνει παρέλαση στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην Κρήτη με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στον ΟΦΗ. Σαφής η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο «ασπρόμαυρων», ωστόσο στην κατάσταση που είναι οι Θεσσαλονικείς ενδέχεται να δυσκολευτούν σε οποιαδήποτε έδρα. Θα στηρίξουμε τους Κρητικούς με χάντικαπ δύο τερμάτων, ήτοι πληρωμή και σε ήττα με ένα γκολ διαφορά. Άλλωστε και στο Φάληρο τις προάλλες δεν ήταν άσχημοι…

Μονό (απόδοσης 2.48)

17:00 Μάντσεστερ Γ. – Μπόρνμουθ: Over 2,5 (1.55)

21:30 ΟΦΗ (+1) – ΠΑΟΚ: 1 (1.60)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις