Με ασιατικό στα… ημίχρονα

Σπάει το σερί με 1.80

Το Σάββατο και την Κυριακή υπάρχουν μονάχα δύο επιλογές. Ή στοίχημα ή θάλασσα. Όπως καταλαβαίνουν οι αναγνώστες μας, εμείς επιλέγουμε άσο σε αυτή την αναμέτρηση σε draw no bet!

Πάμε στα σημερινά, καθώς το πρόγραμμα είναι πλουσιότατο και οι επιλογές πολλές. Εμείς θα πάρουμε δύο ιταλικές και, όσο το δυνατόν, safe επιλογές.

Ξεκίνημα θα κάνουμε από το ντέρμπι του Τορίνο. Γιουβέντους κόντρα στην Τορίνο. Η γηπεδούχος ομάδα είναι πρωτοπόρα και θέλει σιγά σιγά να ξεφύγει από την δεύτερη Λάτσιο, ενώ η Τορίνο φαίνεται πως γλιτώνει τον υποβιβασμό, ούσα στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Πολλά σκαλοπάτια επάνω η Γιούβε, βρίσκει και τα πατήματα της μετά την πανδημία. Επιλογή ημιχρόνου εδώ, ποντάροντας στο over 1 σε ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.65.

Πιο αργά, αλλά στην ίδια χώρα, η δεύτερη της βαθμολογίας Λάτσιο υποδέχεται τη Μίλαν. Ηχηρές απουσίες για τους γηπεδούχους. Αν υπήρχε ο Ιμόμπιλε στην ενδεκάδα, ίσως πηγαίναμε στην επιλογή με τα γκολ των γηπεδούχων και με κλειστά τα μάτια. Αλλά ελεώ απουσίας του Ιταλού αρχισκόρερ θα πάρουμε επιλογή ημιχρόνου κι εδώ. Πάλι over 1 ασιατικό στο ημίχρονο, αλλά σε απόδοση 1.98.

Δυάδα (απόδοσης 3.26)

18:15 Γιουβέντους – Τορίνο: Οver 1 ΑΗ στο 1ο ημίχ. (1.65)

22:45 Λάτσιο – Μίλαν: Οver 1 ΑΗ στο 1ο ημίχ. (1.98)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις