Στο Σολέ για να… καθαρίσει τη μπουγάδα

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Σολέ vs Μετροπολιτάνς 

Τελευταία αγωνιστική για την γαλλική ProA με την Σολέ (11-21) να υποδέχεται τη Μετροπολιτάνς (19-14) και εκεί θα στοχεύσουμε για τα προγνωστικά μπάσκετ. Η Σολέ είναι μόλις μία νίκη πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αυτός ο αγώνας είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτήν καθώς σε περίπτωση νίκης της Σαλόν επί της Ορλεάν θα κινδυνεύσει άμεσα με υποβιβασμό. Την αγωνιστική που μας πέρασε η Σολέ ηττήθηκε πολύ εύκολα εκτός έδρας από την Ορτέζ με 73-62. Από την αναμέτρηση διασώθηκαν μόνο οι Χόρτον (γνωστός μας από την θητεία του στην Κύμη) και Χρόβατ με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα. Έχει προβλήματα στη θέση του πλέι μέικερ καθώς έχει ξεμείνει με τον Μάικλ Στόκτον (υιό του θρύλου των Τζαζ), ο οποίος έπαιξε και τα 40 λεπτά στον αγώνα με την Ορτέζ.

Από την άλλη, η Μετροπολιτάνς είναι σε περίεργη κατάσταση καθώς υπό συνθήκες θα μπορούσε να διαλέξει και αντίπαλο στα πλέι οφ. Με νίκη κατακτά και μαθηματικά την έκτη θέση ενώ σε περίπτωση ήττας θα κινδυνεύσει να τερματίσει ακόμα και όγδοη. Την αγωνιστική που μας πέρασε κέρδισε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ την Ρουάν με 75-69. Οι Πινό, Μπράουν και Σικόκο ήταν οι διακριθέντες με 13, 12 και 12 πόντους αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στις 2 Οκτωβρίου με την Μετροπολιτάνς να κερδίζει δύσκολα με 72-68.

Εκτίμηση: Οι αποδόσεις έστω και οριακού φαβορί δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα καθώς η Μετροπολιτάνς έχει κάνει καλή πορεία σε Eurocup και Pro A. Ακόμη η Σολέ μπορεί με νίκη επί της ήδη πεσμένης Μπουλαζάκ να σώσει την κατάσταση. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη καθαρή νίκη της Μετροπολιτάνς σε απόδοση υπερδιπλασιασμού.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Σολέ - Μετροπολιτάνς
2
2.05
BET: 32 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις