H επιστροφή των Highlanders

Euro 2020

Euro 2020 Προγνωστικά

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Η Σκωτία επέστρεψε σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, μετά από 23 ολόκληρα χρόνια (Μουντιάλ 1998). Το πάθος και ο έρωτας που έχει αυτή η χώρα για το ποδόσφαιρο, δυστυχώς δεν αντιστοιχεί σε ανάλογες διακρίσεις από την Εθνική της ομάδα. Ίσως ήρθε η ώρα, στο Euro 2020, να αλλάξει αυτό. Το νεανικό σύνολο του Στιβ Κλάρκ, σφίζει από ζωντάνια, ενέργεια και πάθος. Αυτά είναι και τα στοιχεία που το έφεραν ως εδώ.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκωτία – Τσεχία

Η Σκωτία κατάφερε να κλείσει εισιτήριο για το Εuro 2020 δια πυρός και σιδήρου, μέσα από το Nations League. Kέρδισε μάλιστα τα δύο τελευταία παιχνίδια της όλης διαδικασίας, στα πέναλτι. Aυτή η πορεία δείχνει τη θέληση που έχουν αυτά τα νέα παιδιά για διάκριση. Πιστεύω ότι μέσα από αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο να φτάσει ως εδώ, σφυρηλατήθηκε ο χαρακτήρας της ομάδας. Έτσι, είμαι σίγουρος ότι θα σταθεί ανταγωνιστική σε έναν δύσκολο όμιλο. Πέρα από το πολύ δουλεμένο σύνολο, διαθέτει και κάποια αστέρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως ο Άντριου Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ, ο ΜακΤόμινεϊ της Mαν. Γιουνάιτεντ και ο αγαπημένος μου Λίντον Ντάικς της ΚΠΡ.

Η Τσεχία είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος και διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες όπως ο Βίντρα της Μπέρνλι ή ο Σούτσεκ της Γουέστ Χαμ. Η Σκωτία όμως παραμένει αήττητη εντός έδρας στα τελευταία 8 ματς (5-3-0). Στα τελευταία 16 επίσημα παιχνίδια της μετρά μόλις δύο ήττες. Κέρδισε μάλιστα την Τσεχία και στους δύο αγώνες που έδωσε για τον όμιλο του Nations League. Oι αποδόσεις outsider στα προγνωστικά ποδοσφαίρου, μου επιτρέπουν να πάρω και την κάλυψη της ισοπαλίας, ψάχνοντας τα περισσότερα κέρδη μέσα από χαλαρά funbetάκια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
16:00
Σκωτία - Τσεχία
1 DNB
1.90
BET: 25 units
Σκόρερ
16:00
Σκωτία - Τσεχία
Anytime γκολ Λ. Ντάικς
3.85
BET: 2 units
Σκόρερ
16:00
Σκωτία - Τσεχία
Anytime γκολ Α. Ρόμπερτσον
12.00
BET: 1 units
Fun Bet
16:00
Σκωτία - Τσεχία
Σκορ οποιαδήποτε στιγμή 3-2
30.00
BET: 1 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις