Βάζει δύσκολα η «πρωτάρα»

προγνωστικά Euro

Προγνωστικά Euro: Να βρει λύση στον γρίφο η Αυστρία

Με την αναμέτρηση της Αυστρίας με την Βόρεια Μακεδονία ασχολούμαστε στα προγνωστικά Euro. Η εν λόγω αναμέτρηση ανοίγει την αυλαία του Γ’ ομίλου και συγκεντρώνει τα βλέμματα της σημερινής στήλης. Εύλογα φαβορί σύμφωνα με τα προγνωστικά η Αυστρία, στο ευκολότερο -θεωρητικά- παιχνίδι του ομίλου για αυτούς. Για πάμε…

Μόλις η τρίτη συμμετοχή των Αυστριακών σε τελική φάση Euro. Τις προηγούμενες δύο (2008 και 2016) δεν κατάφεραν να προκριθούν από τον όμιλο. Παρ’ όλα αυτά, η δεύτερη θέση στην προκριματική φάση του Euro αλλά και η πρωτιά στον όμιλο του Nations League, δείχνουν ότι ενδεχομένως φέτος να έχουν την ποιότητα για το βήμα παραπάνω. Αρναούτοβιτς, Μπαουμγκάρτνερ και Μπαουμγκάρτλινγκερ αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο όλοι πήραν χρόνο συμμετοχής στα δύο τελευταία φιλικά και αναμένεται να είναι έτοιμοι.

Παρθενική παρουσία της Βόρειας Μακεδονίας σε τελική φάση Euro. Οι γείτονες έφτασαν εδώ, τερματίζοντας τρίτοι στον όμιλο (πίσω από Πολωνία και Αυστρία). Και αποκλείοντας στη συνέχεια Κόσοβο και Γεωργία. Γενικότερα με τον Ανγκελόφσκι στο τιμόνι από το 2015, η Βόρεια Μακεδονία έχει κάνει βήματα προόδου. Με πιο πρόσφατη απόδειξη το «διπλό» στη Γερμανία (1-2, στις 31 Μαρτίου) για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο 45χρονος τεχνικός εμπιστεύεται ένα συγκεκριμένο γκρουπ παικτών, στηρίζει πολλά στην ομοιογένεια ενώ ακολουθεί πιστά το 3-5-2.

Φαβορί μεν η Αυστρία, αλλά σε καμία περίπτωση προς υποτίμηση η Βόρεια Μακεδονία. Εκτιμώ ότι οι Αυστριακοί θα αναγκαστούν να δώσουν πλάτος στο παιχνίδι τους και θα παίξουν από τα άκρα για να διασπάσουν την συμπαγή άμυνα των βορειομακεδόνων, γεγονός που πιθανότατα θα αποφέρει και αρκετά κόρνερ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news 
Stories 1960-2016Μεταδόσεις

 

Μονό
19:00
Αυστρία - Βόρεια Μακεδονία
Αυστρία πρώτη στα 7 κόρνερ
2.75
BET: 15 units
Ρίσκο
19:00
Αυστρία - Βόρεια Μακεδονία
Χ ημίχ. / 1 τελ.
4.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις