Ημέρα για φαβορί και γκολ έως 2.12

Euro 2020

Euro 2020, ημέρα δεύτερη 

Τρεις οι αναμετρήσεις, καθημερινά πλέον στο Euro 2020, μετά τη χθεσινή πρεμιέρα. Ουαλία – Ελβετία, Δανία – Φινλανδία και Βέλγιο – Ρωσία στο σημερινό πρόγραμμα. Προσπερνώ άμεσα την ουαλοελβετική κόντρα, και κρατώ προγνωστικά από τα παιχνίδια του δευτέρου ομίλου.

Να μπει με το δεξί

Αρχή από την Κοπεγχάγη, εκεί όπου η Δανία φιλοξενεί μία απ’ τις σταχτοπούτες του τουρνουά, τη Φινλανδία. Έχει ανέβει πολύ ο πήχης στους Δανούς, οι φιλοδοξίες δεν κρύβονται όπως και η αισιοδοξία. Γεμάτο ρόστερ, παίκτες κλάσης σχεδόν σε όλες τις θέσεις, στα μάτια μου είναι το δεύτερο φαβορί πίσω απ’ το Βέλγιο.

Απ’ την άλλη, οι Φινλανδοί πέτυχαν το στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από την παρθενική παρουσία σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης. Δεν έχουν κανένα άγχος, δε νιώθουν καμία πίεση για επιτυχίες, όμως ξέρουν και οι ίδιοι πως η 26άδα τους στερείται ποιότητας αλλά και εμπειριών.

Περνώντας στα προγνωστικά, απόλυτα δικαιολογημένος ο άσος πέριξ του 1.45, όμως δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αντιθέτως, είναι ψηλά το line των γκολ συμπαρασείροντας τα combo. Περιμένω τη Δανία να μπει με το μαχαίρι στα δόντια μπροστά στο κοινό της, κι ένα πιθανό γρήγορο γκολ θα αποβάλλει το άγχος και θα απελευθερωθεί. Στο 1.87 ο συνδυασμός άσου και over 1,5 είναι μια χαρά.

Κερδίζουν και χωρίς τον Κέβιν

Στο έτερο ματς του δευτέρου γκρουπ, η Ρωσία υποδέχεται στην Αγία Πετρούπολη το Βέλγιο. Φιλόδοξοι οι Βέλγοι, μπαίνουν με την ταμπέλα του τρίτου φαβορί στο τουρνουά. Ίσως δικαιολογημένα, καθώς μεσοεπιθετικά η ποιότητα ξεχειλίζει, όμως αμυντικά υπάρχουν θέματα που φάνηκαν στο πρόσφατο φιλικό με την Ελλάδα. Επιπλέον, εκτός θα μείνει ο Κέβιν Ντε Μπρούινε.

Οι Ρώσοι, μετά τα προημιτελικά του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου, ψάχνουν αντίστοιχη πορεία. Δεν τους έχω όμως σε ιδιαίτερη υπόληψη, κι αν περάσουν τον όμιλο, θα το κάνουν σαν μια απ’ τις καλύτερες τρίτες. Το ποιοτικό χάσμα που τους χωρίζει από τους Βέλγους, φάνηκε και στα προκριματικά, όπου γνώρισαν δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, μαζεύοντας συνολικά επτά φορές την μπάλα απ’ την εστία τους.

Περιμένω το Βέλγιο να ξεπεράσει τον σκόπελο της απουσίας του κομβικού Ντε Μπρούινε. Στο 1.72 ο άσος δεν ενθουσιάζει, όμως σε συνδυασμό -και εδώ- με το over 1,5 ανεβαίνει στο ικανοποιητικό 2.12 και μπαίνει στα προγνωστικά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
19:00
Δανία – Φινλανδία
1 & over 1,5
1.87
BET: 15 units
Μονό
22:00
Βέλγιο – Ρωσία
1 & over 1,5
2.12
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις