Γκολ από Euro έως Νορβηγία

Euro 2020

Euro 2020 αλλά και Νορβηγία 

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι μου. Το Euro 2020 μόλις ξεκίνησε και σας ετοίμασα κάτι ωραίο, αλλά δεν μπορούμε να γυρίσουμε το κεφάλι στην αγαπημένη μας Νορβηγία. Επανέναρξη της Eliteserien και πάμε να ξεκινήσουμε ένα καλό σερί, βλέποντας τι βγάλαμε από το στοιχηματικό κουπόνι και σήμερα.

Μικρά βήματα μεγάλη πρόοδο

Περιεκτικότατος τίτλος που χαρακτηρίζει την πορεία της Κρίστιανσουντ ως τώρα. Μια χρονιά που ξεκίνησε με μεγάλη απαισιοδοξία ελέω της πώλησης των Πελεγκρίνο και Σόρλι, αλλά δείχνει να υπάρχει φως στο τούνελ εν τέλει. Η ομάδα του Κρίστιαν Μίκελσεν, μετά τις 2 ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος από Μποντό Γκλιμτ και Μόλντε, με 2-0 κατάφερε να κάνει 4 σερί νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Λίλεστρομ με 1-0. Χωρίς κανείς να το περιμένει, η Κρίστιανσουντ έχει σημειώσει τρομερή πρόοδο και βρίσκεται 3η με 12 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 5-5. Στα 5 τελευταία παιχνίδια που υποδέχθηκε την Οντς ως γηπεδούχος μετράει 1 Ν και 4 Ι με 3/5 under 3,5. Άπαντες παρόντες στην αποστολή.

Από την άλλη η Οντς κινείται σε ρηχά νερά ως τώρα πετυχαίνοντας μάλιστα μετά από 4 αγωνιστικές την πρώτη της νίκη με 1-0 επί της Μποντό Γκλιμτ. Βρίσκεται 11η στην βαθμολογία με 5 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 4-4. Στα 4 παιχνίδια της ως τώρα στην Eliteserien έχουν σημειωθεί under 2,5 γκολ στα 3/4. Στις 5 τελευταίες συναντήσεις με την Κρίστιανσουντ ανεξαρτήτου έδρας έχει 2-2-1 με 4/5 under 3,5 και 3/5 under 2,5. Μοναδικός απών ο Ρουντ.

Εκτίμηση: Παιχνίδι με υπερβολικά χαμηλό τέμπο προβλέπεται, με τις 2 ομάδες να σκοράρουν, αλλά και να δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο. Η ζυγαριά γέρνει ελάχιστα προς τη μεριά της γηπεδούχου, γι’ αυτό θα πάω σε ένα λογικό combo σε καλή τιμή.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Η Σάντεφιόρντ έκανε την 2η σερί ήττα αυτή τη φορά στην έδρα της Βαλερένγκα με 3-1. Βρίσκεται στην 14η θέση με 3 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 5-9. Παρά τα ατυχή αποτελέσματα, η ομάδα του Έρικ Χανς Όντεγκαρντ αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, αλλά υστερεί στην τελική προσπάθεια. Πρέπει κάπως να βελτιώσει τα κενά που δημιουργούνται στην άμυνα, ειδικά όταν αμύνεται σε στημένες φάσεις. Ως γηπεδούχος στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Μόλντε έχει απολογισμό 2-1-2 με 5/5 goal/goal & over 2,5 & 4/5 goal /goal & over 3,5.

Λευκή ισοπαλία στην έδρα της Μιοντάλεν για την Μόλντε και αρχίζουν να… αχνοφαίνονται σύννεφα πάνω από την ομάδα και τους παίχτες. Το 2ο σερί στραβοπάτημα και η κατάληξη στην 4η θέση με 11 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 14-8 άρχισε να φέρνει γκρίνια στις τάξεις των φιλάθλων μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα της σεζόν. Ο τεχνικός Μόε Έρλινγκ θα πρέπει να παρουσιάσει ένα πιο πειστικό πλάνο, καθώς η ομάδα του στις 4 εξόδους της ως τώρα έχει απολογισμό 1-3-0, έχοντας απωλέσει πολύτιμους βαθμούς. Τώρα έχει απέναντι του μια ομάδα που παραδοσιακά του κόβει βαθμούς με τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτου έδρας να είναι 3 υπέρ της Μόλντε και 2 υπέρ των σημερινών γηπεδούχων με 4/5 over 2,5 και 3/5 over 3,5. Απόντες οι Έλινγκσεν, Χάραλντσειντ και Σιόλσταντ.

Εκτίμηση: Πολύ αμφίρροπο το παιχνίδι. Πιστεύω ότι η Μόλντε θα βγάλει αντίδραση και ότι η διακοπή της έκανε καλό. Από την άλλη η Σάντεφιόρντ δεν νομίζω να παραδώσει εύκολα τα όπλα και θα δούμε ένα παιχνίδι γεμάτο γκολ και θέαμα. Γι’ αυτό θα ποντάρω στα γκολ με την κάλυψη του ασιατικού.

Ελπίδα ξανά μετά το 1992

Κατά τη γνώμη μου είναι η πιο γεμάτη ταλέντο και προσωπικότητα Δανία μετά από αυτήν που κατέκτησε το Euro του 1992. Οι Δανοί έφτασαν ως εδώ τερματίζοντας 2οι στα προκριματικά της διοργάνωσης με 16 βαθμούς. Έναν πίσω από τους 1ους Ελβετούς έχοντας την καλύτερη επίθεση του ομίλου τους με 23 τέρματα. Από τότε πέρασε καιρός και οι παίχτες της έχουν μετατραπεί σε “Μεγάλους Δανούς” σαρώνοντας στα πρόσφατα προκριματικά του Mundial με 3/3 νίκες και σύνολο τερμάτων 14-0. Ο προπονητής της Κάσπερ Γιούλμεν έχει την τύχη να έχει στα χέρια του εξαιρετικής ποιότητας παίχτες, όπως οι Σμάϊχελ, Σκοβ Όλσεν, Χόϊμπεργκ, Κγάερ, Κρίστενσεν, Πόουλσεν, Μπρέθγουεϊτ και Έριξεν.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Φινλανδία κάνει την παρθενική της εμφάνιση σε τελική φάση του Euro. Τερμάτισε δεύτερη στα προκριματικά με 18 βαθμούς με ηγέτη και πολυβόλο της τον Πούκι (25 γκολ), που διανύει εξαιρετική περίοδο και φιλοδοξεί να πιάσει το ρεκόρ του Λιτμάνεν των 32 γκολ με το εθνόσημο. Στα προκριματικά του Mundial οι Φινλανδοί έμειναν ισόπαλοι με Ουκρανία και Βοσνία με σκορ 1-1 και 2-2 αντίστοιχα. Σκόρερ και των τριών γκολ ο Πούκι. Ξεκάθαρο αουτσάιντερ η ομάδα του Μάρκου Κάνερβα, αλλά ήδη θεωρείται επιτυχία η συμμετοχή στη τελική φάση της διοργάνωσης. Γι’ αυτό περιμένω ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς άγχος και πίεση από τους Φινλανδούς.

Εκτίμηση : Ξεκάθαρο προβάδισμα των γηπεδούχων, αλλά θα εστιάσω στην εκτελεστική τους δεινότητα και το απλό line στα γκολ που πληρώνει ωραιότατα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
16:00
Κρίστιανσουντ - Οντς
1Χ & under 3,5
1.85
BET: 15 units
Μονό
16:00
Σάντεφιόρντ - Μόλντε
Over 3 ΑΗ
2.02
BET: 30 units
Μονό
19:00
Δανία - Φινλανδία
Over 2,5
2.35
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις