Γκολ και θέαμα στο άνοιγμα της αυλαίας

Euro 2020

Euro 2020: Γκολ με το καλημέρα

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι. Έστω και με καθυστέρηση ενός έτους, λόγω πανδημίας, το Euro 2020 επιτέλους ξεκινά και φυσικά με κόσμο στις εξέδρες. Πρώτο παιχνίδι με δύο από τις ομάδες που με έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους και μπορούν να μας προκαλέσουν ευχάριστες εκπλήξεις φέτος. Για να δούμε τι βγάλαμε σήμερα.

Η Τουρκία σε έναν γενικά σκληρό όμιλο για τα προκριματικά του Euro πέρασε ως 2η με 23 βαθμούς, δύο πίσω από την πρώτη Γαλλία, έχοντας την καλύτερη άμυνα, με 3 τέρματα παθητικό και την 2η καλύτερη επίθεση με 18 γκολ. Στα προκριματικά για το Mundial του 2022 οι Τούρκοι μπήκαν φορτσάτοι με 2 νίκες και 1 ισοπαλία με σύνολο τερμάτων 10-5. Εξαιρετικό το σύνολο του Σενιόλ Γκιουνές με παίχτες όπως οι Γιλμάζ, Τσαλχάνογλου Ντεμιράλ, Σουγιουντσού και Ουντέρ.

Μεγάλες οι προσδοκίες για την Ιταλία μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις στα προκριματικά της διοργάνωσης όπου προέρχεται από το εντυπωσιακό 10/10 και την πρόκριση ως 1η και το δυναμικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Mundial με 3/3. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πετάει κυριολεκτικά φωτιές με την κλασσική ιταλική συνταγή στην άμυνα με το σκληρό δίδυμο Μπονούτσι – Κιελίνι, τους μαέστρους στο κέντρο Μπαρέλα-Ζορζίνιο και τους εκτελεστές στην επίθεση Μπεράρντι, Ιμόμπιλε – Ινσίνιε. Μοναδικός απών ο Πελεγκρίνι.

Εκτίμηση: Πριν 21 χρόνια η τελευταία τους επίσημη συνάντηση, με τους Ιταλούς τότε να κερδίζουν με 2-1 και ευελπιστώ λόγω φόρμας και ποιότητας των 2 ομάδων ότι θα δούμε ματσάρα με γκολ με το καλημέρα της διοργάνωσης. Θα επιλέξω το απλό over σε εξαιρετική τιμή άνω του διπλασιασμού και ένα combo ρίσκου. 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
22:00
Τουρκία - Ιταλία
Over 2,5
2.32
BET: 20 units
Combo
22:00
Τουρκία - Ιταλία
Goal/goal & over 2,5 & anytime scorer Ιμόμπιλε
5.50
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις