Επιφυλακτικές στην πρεμιέρα για το 1.95

Euro 2020

Euro 2020: Με προσοχή στην πρεμιέρα

Αρχίζουμε! Ο ένας χρόνος αναμονής έφτασε στο τέλος του, και πλέον το Euro 2020 είναι γεγονός. Σέντρα το βράδυ, με την Τουρκία να υποδέχεται στο… «Ολίμπικο» της Ρώμης, την.. τυπικά φιλοξενούμενη Ιταλία! Έχουν τονιστεί πολλάκις οι ιδιαιτερότητες του φετινού τουρνουά, όμως η πρεμιέρα βγάζει προγνωστικά, αν και πάντα τα πρώτα ματς προσφέρονται κυρίως για συμπεράσματα.

Αυτό που θα επιδιώξει εξαρχής η Ιταλία, είναι να διώξει το άγχος από πάνω της. Και είναι μπόλικο, αν συνυπολογίσουμε την απουσία απ’ το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018, αλλά και την παρουσία 15.948 θεατών στις εξέδρες. Είναι μεγάλο το διάστημα αποχής του κόσμου απ’ τα γήπεδα, σε αυτό αναφέρθηκε και ο Μαντσίνι όσον αφορά τη διαχείριση της όποιας πρόσθετης πίεσης. Απουσίες δεν υπάρχουν, θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.

Απ’ την άλλη, η Τουρκία αποτελεί στα μάτια μου, ένα απ’ τα dark horses της διοργάνωσης, και την περιμένω να προχωρήσει. Ο Γκιουνές έχει αλλάξει τη νοοτροπία της, πολύ πιο επιθετική πλέον, ενώ η παρουσία Τσαλχάνογλου και Γιλμάζ υπόσχεται γκολ.

Αν ήταν ένα ματς της σειράς, σε κάποια προκριματικά, θα πήγαινα στα πολλά γκολ. Όμως, η πρεμιέρα αυξάνει την πίεση και τις περιμένω επιφυλακτικές. Όσον αφορά τα προγνωστικά, μακριά από σημεία, αγόρασα το εύρος 2-3 τερμάτων στο 1.95, το οποίο καλύπτει πολλά σενάρια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
ΑφιέρωμαΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro news
Stories 1960-2016Μεταδόσεις
Μονό
22:00
Τουρκία – Ιταλία
2-3 γκολ
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις