Μακροχρόνια Euro 2020: Η άμυνα θα κρίνει το τουρνουά

Euro 2020

Euro 2020: Mακροχρόνια στοιχήματα

Καλησπέρα σε όλους! Έφτασε η στιγμή που περίμεναν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι εδώ και περίπου 1,5 χρόνο. Το Euro 2020 (ναι, έχει παραμείνει έτσι η ονομασία, άσχετα αν θα γίνει φέτος) είναι προ των πυλών και σε 8 μερούλες από σήμερα θα διεξαχθεί η πρεμιέρα της διοργάνωσης. Μετά την αναβολή λόγω της Covid19, όλα είναι έτοιμα για τη σέντρα και ήρθε η ώρα από αυτή εδώ τη γωνιά να ασχοληθούμε με κάποια μακροχρόνια στοιχήματα πριν την έναρξη του τουρνουά.  

Euro 2020: Αξία στο αουτσάιντερ

Σήμερα θα προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε ποια ομάδα εκ των φαβορί θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να σηκώσει το τρόπαιο. Οκτώ είναι οι ομάδες οι οποίες έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για να βρεθούν στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» και να κατακτήσουν τελικά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Χωρίς, φυσικά, να αποκλείεται κάποια έκπληξη τύπου… Ελλάδας 2004, ειδικά μετά από μία περίεργη σεζόν ελέω πανδημίας. 

  • Γαλλία: Πρώτο φαβορί απ’ τους μπουκ και δικαίως. Παγκόσμια πρωταθλήτρια, με πληθώρα ποιοτικών επιλογών σε κάθε γραμμή αγωνιστικά. Θα περιμένουμε να δούμε αν η ομάδα του Ντεσάν θα καταφέρει να διατηρήσει την επίδοσή της σε υψηλά επίπεδα και να πάρει δεύτερη συνεχή κούπα, μετά το Μουντιάλ.  
  • Αγγλία: Ομάδα που αποτελείται από νεαρούς ως επί το πλείστον παίκτες, γεμάτη ενθουσιασμό και άγνοια κινδύνου. Ο τελικός γίνεται στην έδρα της, μένει να δούμε αν θα καταφέρει να διώξει τα… φαντάσματα και να φτάσει επιτέλους στο τέλος του δρόμου. 
  • Βέλγιο: Πλήρεις σε όλες τις γραμμές οι Βέλγοι, με φοβερή ποιότητα μεσοεπιθετικά. Έχουν δείξει όμως πως στα δύσκολα δεν πατάνε καλά και δυσκολεύονται να κάνουν το βήμα παραπάνω. 

Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Εuro 2020 Μακροχρόνιο
Κατάκτηση Euro 2020
Ολλανδία
14.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις