Εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους

προγνωστικά χόκεϊ

Προγνωστικά Χόκεϊ

Καλημέρα σε όλους. Τα παιχνίδια, αν και λίγα, συνεχίζουν να μας πηγαίνουν πολύ καλά. Σήμερα θα συνεχίσουμε με προγνωστικά χόκεϊ από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το NHL.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Χόκεϊ με το παιχνίδι των προημιτελικών ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Σλοβακία. Οι Αμερικάνοι τερμάτισαν άνετα πρώτοι στον όμιλο με μόλις μια ήττα στην πρεμιέρα. Αν αναλογιστούμε ότι δεν έχουν και τα μεγάλα τους όπλα λόγω των πλέι οφ στο NHL, φαίνεται η ανωτερότητά τους. Οι Σλοβάκοι ενώ ξεκίνησαν καλά, διασύρθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με αποτέλεσμα να διασταυρωθούν με τις ΗΠΑ, κάτι που ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να αποφύγει. Σαφέστατο φαβορί οι Αμερικάνοι, οι οποίοι έχουν την καλύτερη ομάδα από τους 8 που συνεχίζουν. Νοκ-άουτ το παιχνίδι και αναμενόμενα το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τους Αμερικάνους ενώ το σκορ δεν δείχνει να ξεφεύγει. Νίκη ΗΠΑ και under 5,5 στο 2.95.

Φεύγουμε από τις εθνικές και πάμε σε συλλόγους για προγνωστικά Χόκεϊ από το NHL. Οι πρωταθλητές Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ με δύο νίκες στην Καρολίνα επί των Χάρικεϊνς , έθεσαν τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ. Στο 2-0, λοιπόν η σειρά με τον νικητή να κρίνεται στις 4 νίκες. Αν και δεν έχουν το καλύτερο ρεκόρ οι Λάιτινγκ στην έδρα τους κόντρα στους Χάρικεϊνς, μετά από δύο σερί μπρέικ έχουν και το ψυχολογικό κομμάτι με το μέρος τους και στατιστικά θέλουν άλλη μια νίκη για να τελειώσουν τους αντιπάλους τους και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου.

Κλείνουμε, με την μονομαχία ανάμεσα στην Νέα Υόρκη και την Βοστώνη. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά της προηγούμενης φοράς και έληξε ισόπαλο. Στην παράταση νικητές αναδείχθηκαν οι Νιου Γιορκ Αϊλάντερς, κάνοντας το μπρέικ. Σήμερα το βράδυ θα επιδιώξουν να σφραγίσουν αυτό το μπρέικ κάνοντας το 2-1 στην σειρά, μπροστά στους περίπου 17 χιλιάδες φίλους τους που θα βρίσκονται στο “Nassau Coliseum” . Οι Μπρούινς δίνονται φαβορί από τους μπουκ ενώ μέσα στο 2021 μετράνε τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Νέα Υόρκη. Θα πάμε με τους γηπεδούχος να κερδίσουν έστω και μετά από το 60λεπτο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:15
ΗΠΑ – Σλοβακία
1 & under 5,5
2.95
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.63
02:30
Νιου Γιορκ Αϊλάντερς – Μπόστον Μπρούινς
1 (extra time)
2.20
03:00
Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ – Καρολάινα Χάρικεϊνς
1 (extra time)
1.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις