Με τους Μάρινερς και το 1.75

στοίχημα

Στοίχημα Αυστραλίας, στήριξη στους Μάρινερς

Καλημέρα στους φίλους και τις φίλες του koubanezos.grΔεν με ξέρετε, αλλά θα με μάθετε. Είμαι ο Ασιάτης και όπως ο καθένας σας καταλαβαίνει, μαζί θα ασχοληθούμε με το στοίχημα στα πρωταθλήματα της Ασίας και ό,τι άλλο προκύψει από εκείνη την ήπειρο.

Στο ντεμπούτο μου λοιπόν θα ποντάρω στο παιχνίδι Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς – Νιούκαστλ Τζετς, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Τρίτης στις 12:05. Οπως καταλαβαίνετε, τα προγνωστικά γι’ αυτές τις χώρες θα ανεβαίνουν από την προηγούμενη ημέρα, για να μην πάει χαμένος ο κόπος και ο χρόνος μας και να βοηθήσουμε και εσάς.

Στην τρίτη θέση με 39 βαθμούς οι γηπεδούχοι, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Θέλει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, καθώς νιώθει την πίεση της Αδελαΐδας, η οποία βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω της. Εχει πετύχει 33 γκολ σε 24 παιχνίδια, ενώ έχει δεχτεί 29.

Ουραγοί στην βαθμολογία οι φιλοξενούμενοι, αγνοούν την νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια τους. Συγκέντρωσαν μόλις 1 βαθμό στις 5 τελευταίες αγωνιστικές και καρτερούν την λήξη του πρωταθλήματος και παράλληλα της κάκιστης αγωνιστικής τους χρονιάς.

Ξεκάθαρο το φαβορί στην αναμέτρηση, το ομολογούν άλλωστε οι αποδόσεις, με την τιμή του άσου να βρίσκεται λίγο πάνω από το 1.50. Σαφώς και δεν μπορώ να το επιλέξω. Η νίκη των Μάρινερς όμως με over 1,5 σε απόδοση 1.75 είναι ελκυστική και μπορεί να ανοίξει με ταμείο το πρωινό της Τρίτης.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
12:05
Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς - Νιούκαστλ Τζετς
1 & over 1,5
1.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις