Σφυροκοπούν οι έδρες

Να τη θαυμάσουμε και του χρόνου!

Άλλη μια σχετικά καλή στοιχηματικά ημέρα. Απλά δώσαμε… ανάποδα τις επιλογές, έτσι αποδείχθηκε. Η Άρσεναλ έβαλε 4 ενώ θέλαμε 2 γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός έβαλε 2 και θέλαμε 3. Αν άλλαζα τα picks, θα είχαμε πάλι το 2/2 για τρίτη σερί ημέρα. Πάμε στα σημερινά, αφού κάθε μέρα έχει παιχνίδια εξάλλου.

Ιταλικό ξεκίνημα. Αταλάντα – Νάπολι. Οι γηπεδούχοι είναι από τη φύση τους επιθετική ομάδα, ομάδα που σκοράρει γκολ με το τσουβάλι πραγματικά. Στην αντίπερα όχθη, η Νάπολι πήρε το Κύπελλο, η ψυχολογία είναι στα ύψη. Παρόλα αυτά, το pick του αγώνα θα είναι για δεύτερη συνεχή ημέρα με τους γηπεδούχους, επιλέγοντας το over 1,5 γηπεδούχου σε απόδοση 1.73.

Συνέχεια και κλείσιμο παράλληλα με Ισπανία. Η πρώτη Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την έκτη Χετάφε. Η Ρεάλ με νίκη θα βρεθεί στο +4 από τη Μπαρτσελόνα, ενώ η Χετάφε θα παίξει μέχρι τέλους για ένα εισιτήριο του Champions League. Καλοί οι φιλοξενούμενοι φέτος, αλλά τη Ρεάλ δεν την πιάνεις. Ίδιο pick με πριν, over 1,5 γηπεδούχου σε απόδοση 1.53.

Δυάδα (απόδοσης 2.64)

20:30 Αταλάντα – Νάπολι: Αταλάντα over 1,5 (1.73)

23:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε: Ρεάλ over 1,5 (1.53)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις