Η πρόβα και το μπαράζ ανόδου

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας στην τελευταία αγωνιστική της Νάσιοναλ Λιγκ

Ο Μάιος δεν εξελίσσεται και πολύ καλά για τη στήλη αφού το προηγούμενο σαββατοκύριακο, μόνο η Αγγλία μας δικαίωσε. Παραμένουμε στη Βόρεια Ευρώπη μιας και είναι οι μόνοι που παίζουν μπάλα. Πάμε να δούμε όμως τα προγνωστικά Αγγλίας  μιας και τελειώνει η Νάσιοναλ Λιγκ για φέτος με πρωταθλήτρια τη Σάτον.

Η δεύτερη Τορκί θα πρέπει να είναι λίγο απογοητευμένη διότι ήταν πρώτη και είχε στο χέρι της την απευθείας άνοδο. Τώρα θα πρέπει να υπομείνει τη διαδικασία των πλέι οφ αλλά θεωρώ πως δεν θα έχει πρόβλημα. Σήμερα απέναντι στην Όλτρινγχαμ ίσως κατεβεί με κάποιες αλλαγές για να κρατήσει δυνάμεις για τη συνέχεια.

Oι «γλάροι» είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στην κατηγορία και παρόλο που σκοράρει σχεδόν δύο γκολ σε κάθε ματς, δεν μπορεί να κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Έτσι, οι «Ρόμπινς» θα έχουν τις ευκαιρίες τους μπροστά από το τέρμα και πιστεύω θα σκοράρουν. Ειδικά ο πρώτος σκόρερ της Όλτρινγχαμ, Χάνκοκ έχει αρκετές πιθανότητες να βρει δίχτυα σε μία ίσως τελευταία παράσταση με τα χρώματα των γηπεδούχων.

Στο δια ταύτα, το διπλό είναι πολύ μικρό σαν απόδοση οπότε θα πάμε με το αμφίτερμα και over 2,5 γκολ.

Μετά από 99 χρόνια

Περνάμε τώρα στο μπαράζ της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στην Χόλσταϊν Κίελ και την Κολωνία. Σοβαρή και μετρημένη εμφάνιση από το Κίελο παίρνοντας πολύ καλό αποτέλεσμα μέσα στην Κολωνία.

Τώρα ή ποτέ για τους γηπεδούχους η επιστροφή μετά από καιρό στην πρώτη κατηγορία, την οποία, μάλιστα, έχουν κατακτήσει το 1912. Εντός έδρας σκοράρουν κοντά στα δύο γκολ ανά παιχνίδι αλλά αμυντικά τα πηγαίνουν πολύ μέτρια, έχοντας αργούς αμυντικούς. Μοναδική παραφωνία που με βάζει σε σκέψεις, είναι τα δύο τελευταία ματς στην κανονική διάρκεια που έχασαν με πανομοιότυπο τρόπο. Κέρδιζαν στην ανάπαυλα 1-0 και στο τέλος έχασαν 3-2 από ομάδες ουσιαστικά αδιάφορες.

Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα, μπορεί να ηττήθηκαν στην έδρα τους αλλά είναι ξεκάθαρα ομάδα που αποδίδει καλύτερα εκτός. Δεν πρόκειται να την πατήσουν ξανά και θεωρώ πως έχει πιο έμπειρους παίχτες. Αν θέλουν να παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια θα πάρουν το ματς με συνοπτικές διαδικασίες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
14:30
Όλτρινγχαμ - Τορκί
Goal/goal & over 2,5
1.83
Δυάδα απόδοσης 3.75
14:30
Όλτρινγχαμ - Τορκί
Goal/goal & over 2,5
1.83
19:00
Χόλσταϊν Κίελ - Κολωνία
2
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις