Όλα για τη πρόκριση κόντρα στις παραδόσεις

προγνωστικά χόκεϊ

Προγνωστικά χόκεϊ: Σπάει παραδόσεις δεκαετιών η Μεγάλη Βρετανία

Χαιρετώ όλους τους κουβάδες εδώ μέσα. Λειψή η αγωνιστική δραστηριότητα στο Χόκεϊ αλλά αυτά που ξεκοκαλίζουμε και προτείνουμε μέχρι στιγμής μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους. Ώρα για προγνωστικά Χόκεϊ από τις αγαπημένες μας εθνικές σε δύο καλομελετημένες δυάδες. 

Αρχή με τα μεσημεριανά παιχνίδια και το Καζακστάν – Καναδάς. Έλεγα στην προηγούμενη στήλη ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει τις τόσο καλές εμφανίσεις το Καζακστάν αλλά η ομάδα του Γιούρι Μικάλις με έβγαλε ψεύτη και έτσι γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη έκπληξης με θύμα τους Γερμανούς. Τα πράγματα με τον Καναδά δεν είναι πολύ διαφορετικά. Πάλι φαβορί νωθρός Καναδάς μέχρι στιγμής αλλά εγώ δεν ξαναπάω κόντρα στους Καζάκους. Το μόνο που μπορώ να τους εμπιστευτώ ακόμα είναι να κρατήσουν χαμηλά το σκορ, κάτι το οποίο όπως φαίνεται είναι το κλειδί στις «κηδείες» που έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Άρα , επιλογή μας αποτελεί το under 5,5  γκολ, στο 2.00

Δεύτερο μεσημεριάτικο παιχνίδι από τον έτερο Α’ Όμιλο είναι αυτό ανάμεσα στην Σουηδία και την Μεγάλη Βρετανία. Η αδύναμη για αυτό το επίπεδο ανταγωνισμού Βρετανία πήρε μία από τις μεγαλύτερες νίκες τις ιστορίας της , επικρατώντας με 3-4 της Λευκορωσίας. Ήταν η 1η νίκη της στην συγκεκριμένη διοργάνωση στα 57 χρόνια που συμμετέχει! Με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας με την Ρωσία, έχουν παλέψει όλα τα παιχνίδια, δείχνοντας αξιοπρέπεια αν και ακόμη παραμένουν ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων για το επίπεδο της Ευρώπης πάντα. Κόντρα στην πανίσχυρη Σουηδία που χρειάζεται οπωσδήποτε τους βαθμούς, θα παλέψουν με άγνοια κινδύνου και ότι βγει. Βρίσκω το να σημειώσουν έστω ένα γκολ οι Βρετανοί πολύ πιθανό και θα το τιμήσω στο 1.70.

Προγνωστικά χόκεϊ: Το θέλουν περισσότερο 

Συνέχεια στα απογευματινά παιχνίδια, με την αρχή να γίνεται στο παιχνίδι της Δανίας με την Λευκορωσία. Η Λευκορώσοι πάνε νικάνε Σουηδία και μετά χάνουν από τους Βρετανούς. Ανώμαλα πράγματα. Δύσκολα τα πράγματα να βρεθούν στην 4άδα της πρόκρισης αλλά θα παλέψουν. Οι Δανοί έχουν κάνει ένα κανονικό ξεκίνημα. Όχι κάτι εντυπωσιακό αλλά με νίκη σήμερα θα αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες πρόκρισής τους. Περιμένω σφιχτό δυνατό παιχνίδι, αλλά βλέπω του Δανούς καλύτερους ψυχολογικά τουλάχιστον και θα ποντάρω στην νίκη τους με την επιφύλαξη ότι το παιχνίδι ίσως να κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι, στο 1.80.

Κλείνουμε με Λετονία και Νορβηγία. Οι Νορβηγοί μέχρι εκεί ήταν, δεν έδειξαν τίποτα το ιδιαίτερο και με μια νίκη μόνο επί της Ιταλίας δεν πας πουθενά. Δύσκολα θα κάνουν την έκπληξη. Οι Λετονοί έχουν ψυχή και θα προσπαθήσουν για την πρόκριση. Χθες, έπαιζαν με τις ΗΠΑ χωρίς να γνωρίζουμε το αποτέλεσμα αλλά χάσουν – κερδίσουν, σήμερα είναι η ευκαιρία τους να πάρουν πολύτιμους βαθμούς. Φυσικά, είναι ευκαιρία και για εμάς να πληρωθούμε με τον άσσο στο 1.93, χωρίς περαιτέρω αναλύσεις.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.40
16:15
Καζακστάν - Καναδάς
Under 5,5
2.00
16:15
Σουηδία - Μεγάλη Βρετανία
Μ. Βρετανία over 0,5
1.70
Δυάδα απόδοσης 3.10
18:15
Δανία - Λευκορωσία
1 (extra time)
1.80
18:15
Λετονία - Νορβηγία
1
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις