Ψάχνοντας το άλλο… μισό

Ψάχνοντας το άλλο… μισό

Ένας τίτλος πρόκληση. Σαν και αυτή που αντιμετωπίζει η στήλη εδώ και τρεις μέρες. Να σταματήσει να έχει μισή επιτυχία, με συνεχόμενες μια στις δύο επιτυχημένες προβλέψεις και να βρει το άλλο μισό ταμείο που της… λείπει!

Και επειδή όπως λέει και το άσμα, στα υπόγεια είναι η θέα θα στραφούμε προς τις μικρότερες κατηγορίες της Φινλανδίας, ελπίζοντας στο απόλυτο με την βοήθεια αποκλειστικά της στατιστικής!! Πρώτο ματς για σήμερα από το πρωτάθλημα της φινλανδικής Kakkonen και τον 1ο όμιλο Α όπου η ΠΕΠΟ αντιμετωπίζει την ΜιΠΚ. 6,5 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η ΠΕΠΟ εντός έδρας, 11,6 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,8 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η ΜιΠΚ εκτός έδρας, 10,8 μ.ο τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Το δεύτερο μας παιχνίδι προέρχεται από τη φινλανδική Kolmonen και είναι μεταξύ της Κόρσνας και της ΣΙΦ. 5,75 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Κόρσνας εντός έδρας, 10,5 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 6,2 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η ΣΙΦ εκτός έδρας, 10,6 μ.ο τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Επιλογή μας το over 9,5  σύνολο κόρνερ.

Μονό

18:30 ΠΕΠΟ – ΜιΠΚ: Over 10 κόρνερ AH (2.00)

Μονό

19:00 Κόρσνας – ΣΙΦ: Over 9,5 κόρνερ (1.98)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις