Fun bets σε απόδοση, ω ναι, 350.00!

Fun bets σε απόδοση, ω ναι, 350.00!

Αγαπητοί φίλοι, καλημέρα. Γενικά αρχίσαμε αρκετά καλά, δε μπορώ όμως να μη σταθώ στη δυνατή σφαλιάρα που έφαγα προχτές. Ο Φοίνικας Σύρου έκανε πανάξια νίκη επί του Ολυμπιακού κι εγώ ο «γνώστης» το είχα παίξει 3-0! «I should have known better» που λένε.

Η νίκη του Φοίνικα είναι πολύ θετική για το άθλημα μας. Έχω πει δημόσια επανειλημμένως, πως ο νέος προπονητής της Σύρου, ο κ. Ορφανός, είναι κορυφαίου επιπέδου και μαζί με το Σάκη Ψάρα αποτελούν το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ, προπονητικά. Μακάρι να υπάρξει και συνέχεια σε αυτή την επιτυχία.

Ποδοσφαιρικά, ματσάρα απόψε: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ με το γρήγορο  ρυθμό και τα γκολ να χτυπάνε κόκκινο.  Απαλλαγμένες από κάθε σκοπιμότητα πλέον οι δύο ομάδες, θα μας προσφέρουν σκορ και θέαμα. Η μεγάλη Λίβερπουλ πήρε επιτέλους το τίτλο που της αξίζει, ενώ η Σίτι που της παραδίδει το στέμμα, θέλει να αποδείξει ότι ήταν άξια runner up. Μπορεί λοιπόν να ξεφύγει το σκορ πάνω από το οver 3,5 ή και πολύ περισσότερο.

Μεγάλο ματς όμως έχουμε και στη Βρέμη από πλευράς κρισιμότητας. Η Βέρντερ υποδέχεται τη Χάιντενχαϊμ  στα μπαράζ παραμονής στη Bundesliga. Εδώ που την έφτασε τη δουλειά η μεγάλη Βέρντερ θα τη τελειώσει. Αν και φάνηκε από μέτρια έως λίγη όλη τη χρονιά, σήμερα και στον επαναληπτικό θα μιλήσει η πολύ βαριά της φανέλα. Η απόδοση του άσου όμως, ενώ άνοιξε στο ικανοποιητικό 1.80, τώρα βρίσκεται κάτω και από το 1.50.  Θυμίζω ότι τα γερμανικά play out παραδοσιακά, κρίνονται συνήθως με μεγάλα σκορ. 

Μονό

22:15 Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Over 3,5 (2.45) 

Fun bets, μονά και δυάδα (απόδοσης 350.00)

22:15 Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: 7+ γκολ (14.00)

21:30 Βέρντερ Βρέμης – Χάιντενχαϊμ: 2 ημίχ. / 1 τελ. (25.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις