Ισορροπημένος τελικός στο Γκντανσκ

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Πώς έφτασαν ως εδώ

Τελικός Europa League και η αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να προσφέρει η φετινή διοργάνωση. Δύο δυνατές ομάδες που θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο για πολλούς λόγους. Χωρίς άλλη καθυστέρηση πάμε στα προγνωστικά στοιχήματος να δούμε τους δύο μονομάχους.

Μια Βιγιαρεάλ που έφτασε δίκαια στον τελικό, περνώντας από τον όμιλο με 5 νίκες και 1 ισοπαλία και στην φάση των νοκ άουτ απέκλεισε διαδοχικά Σάλτσμπουργκ, Ντιναμό Κιέβου, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Άρσεναλ, χωρίς ήττα μάλιστα! Αξιοθαύμαστο, το λιγότερο που μπορώ να πω, δείγμα της καλής δουλειάς του Έμερι και του επιπέδου των παικτών. Πρωτάρα σε τελικό, ξέρει ότι είναι το αουτσάιντερ αλλά δεν θα πετάξει και λευκή πετσέτα ούτε θα φοβηθεί τον αντίπαλό της, έστω και αν αυτός είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μία Γιουνάιτεντ που βρέθηκε εδώ αφού «υποβιβάστηκε» από τους ομίλους του Champions League, έμεινε πίσω από Παρί και Λειψία και στην φάση των νοκ άουτ απέκλεισε Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μίλαν, Γρανάδα και Ρόμα. Σαφώς και κουβαλάει μεγαλύτερη εμπειρία από την αντίπαλό της, άλλωστε σχετικά πρόσφατα, το 2017, κατέκτησε το τρόπαιο.

Οι απουσίες

Απουσίες υπάρχουν από τους γηπεδούχος θα λείψει ο Τσουκουέζε ποιοτικός μέσος από την Νιγηρία και αμφίβολος ο Φόιθ. Στον αντίποδα από την Γιουνάιτεντ θα λείψουν οι Τζόουνς, Μαγκουάιρ και Μαρσιάλ, αμφίβολος δίνεται o Φρεντ.

Προϊστορία

Έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές, το όχι και τόσο μακρινό 2005 και το 2008 στους ομίλους του Champions League και τα 4 παιχνίδια έληξαν 0-0! Ξύπνησαν μνήμες στην ανάγνωση των ενδεκάδων των τότε αναμετρήσεων, καθώς στο “κίτρινο υποβρύχιο” αγωνίζονταν Capdevila, Pires, Ibagaza, Rossi και Cazorla ενώ στου κόκκινους διαβόλους Rooney, Nani, Evra, Ferdinand και Ronaldo. Άλλες εποχές…

Προγνωστικά στοιχήματος με ισοπαλία

Ωραία η αναδρομή με τα προγνωστικά στοιχήματος, αλλά τι παίζουμε είναι το ερώτημα. Τελικός είναι, ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League, από μεριάς Βιγιαρεάλ παίζεται, άλλη μια ευρωπαϊκή κούπα που θέλει να προσθέσει στην συλλογή της η Γιουνάιτεντ και να κερδίσει πόντους τόσο ο Σόλσκιερ όσο και οι παίκτες για το μέλλον τους. Βλέπω ένα προσεκτικό παιχνίδι και από τους δύο μονομάχους. Προσωπική εκτίμηση για τα προγνωστικά στοιχήματος είναι, με ρίσκο μεν αλλά και με αξία δε, η ισοπαλία. Η Βιγιαρεάλ δεν είναι τόσο αουτσάιντερ όσο δείχνουν οι αποδόσεις ή αν προτιμάτε η Γιουνάιτεντ δεν είναι τόσο φαβορί! Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Με άμυνα και υπομονή θα πορευθούν και οι δύο ομάδες και πιστεύω ότι η κατάκτηση του τροπαίου θα κριθεί μετά τα 90 λεπτά. Ισοπαλία λοιπόν και ένα ειδικό ακόμα για τον σημερινό τελικό, γιατί ισοπαλία βλέπω, αλλά με τέρματα. Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Χ
3.4
Special bet
22:00
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1X & goal/goal
3.1
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις