Πανδαισία από γκολ στη Νορβηγία!

προγνωστικά Νορβηγίας

Προγνωστικά Νορβηγίας

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι μου. Καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλους και μακάρι να συνεχίσουμε, όπως κλείσαμε, μια εξαιρετική εβδομάδα με την επική ανατροπή της Ρόζενμποργκ, που επιβεβαίωσε την βασική μου πρόβλεψη και με τα γκολ της Μάλμε πληρώνοντας πολύ εύκολα. Προτάθηκαν αμφότερα στο Instagram του koubanezos.gr. Φουλ αγωνιστική σήμερα στην αγαπημένη Σκανδιναβία και πιο συγκεκριμένα στην Νορβηγία όπου η μάχη της Eliteserien παίρνει φωτιά σιγά σιγά. Για να δούμε τι βγάλαμε και σήμερα από προγνωστικά Νορβηγίας.

Προγνωστικά Νορβηγίας: Η επάνοδος της Βίκινγκ

Η Λίλεστρομ στην πρώτη της εμφάνιση στα σαλόνια της Eliteserien εμφανίστηκε μουδιασμένη με αποτέλεσμα να κάνει μια εύκολη ήττα με 3-1 στην έδρα της Στρόμσγκοντσετ. Η ομάδα του Γκέιρ Μπάκε είχε κατοχή της μπάλας, πίεσε, αλλά υστερούσε αρκετά στη τελική προσπάθεια δείχνοντας ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη. Στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Βίκινγκ έχει 2Ν-0Ι-3Η.

Από την άλλη, η Βίκινγκ μετά την πρώτη της νίκη επί της Μπραν έκανε 2 απανωτές ήττες με τελευταία αυτή στην έδρα της με 1-0 από την Τρόμσο. Αρκετά άστοχοι οι παίχτες του Μπίαρν Μπάρντσεν σε όλη την διάρκεια του ματς απέναντι σε μια πολύ καλά διαβασμένη Τρόμσο. Καλή παράδοση γενικά για τους σημερινούς φιλοξενούμενους που στις 5 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας έχουν απολογισμό 2-2-1 και στα ματς που απέσπασε βαθμό/ούς πέτυχε τουλάχιστον 2 γκολ.

Εκτίμηση: Οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους και δεν νομίζω να πάνε για 3η σερί ήττα και πόσο μάλλον 2η από ομάδα που μόλις ανέβηκε στην κατηγορία αλλά επειδή μπάλα είναι ποτέ δεν ξέρεις, θα πάω με τα γκολ των φιλοξενούμενων απέναντι σε μια όχι τόσο πειστική άμυνα και ας έρθει ότι αποτέλεσμα θέλει.

Η φόρμα δείχνει γκολ

Η Μιοντάλεν μπήκε καλύτερα στην φετινή χρονιά από όσο περίμενα, εμφατική νίκη στην έδρα της Σάντεφιορντ με 3-0, ματς που ο τεχνικός της Χάνσεν Βέγκαρντ έπαιξε έξυπνα δίνοντας τη κατοχή στην αντίπαλο και κυνήγησε το παιχνίδι με αντεπιθέσεις και δικαιώθηκε. Οι δύο ομάδες στις 5 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις μετράνε 2/5 goal/goal & over 2,5 με 3 νίκες για την Βαλερένγκα και 2 για την Μιοντάλεν. Άπαντες παρόντες για το σημερινό παιχνίδι.

Η Βαλερένγκα ήταν αγνώριστη την προηγούμενη αγωνιστική γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κρίστιανσουντ με μοιραίο παίκτη τον Ντόνουμ, που, αν και ήταν καλός αγωνιστικά, αστόχησε σε πέναλτι 5 λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου. Αν εξαιρέσουμε την κακή παρένθεση με την Κρίστιανσουντ, όπου έπεσε πολύ ποντάρισμα στον και καλά άχαστο άσο της Βαλερένγκα, η ομάδα του Φαγκέρμο Νταγκ Είλε παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, επιθετικό και ελκυστικό με αρκετό θέαμα και βρίσκεται στην  4η με 4 βαθμούς ως τώρα. Μοναδικός απών ο Χολμ.

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες έχουν αφήσει πολύ καλά στοιχεία στο γήπεδο και πιστεύω πως, αν υπάρξει κάποιο γρήγορο γκολ, θα ανοίξει ο ρυθμός και θα δούμε ένα ματς με πολλά τέρματα. Έτσι, θα ποντάρω στο απλό line που διπλασιάζει.

Πρόβλεψη για γκολ με το καλημέρα!

Επική ανατροπή για την Ρόζενμποργκ στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι στην έδρα της όπου ήταν πίσω στο σκορ με 1-2 από την Μπραν ως το 84ο λεπτό αλλά από εκεί και πέρα πήρε την κατάσταση στα χέρια της, όπως στο 1ο ημίχρονο. Τρομερός ο Ζαχαρίασεν και με ακόμη δύο γκολ σημείωσε το πρώτο φετινό του χατ τρικ δίνοντας τη νίκη με 3-2 στην ομάδα του. Ο εξαιρετικός Νορβηγός μέσος έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα σε 4 μόλις αγωνιστικές αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρσι σε όλη τη σεζόν πέτυχε 12 και ταυτόχρονα έπιασε στην πρώτη θέση των σκόρερ τον σημερινό του αντίπαλο, τον Ομόϊγιουάνφο. Η ομάδα του Άγκε Χαρέιντε είναι 1η με έναν αγώνα περισσότερο με 8 βαθμούς και την καλύτερη επίθεση ως τώρα με 11 τέρματα. Η Ρόζενμποργκ στα 4 τελευταία της παιχνίδια έχει 3/4 over 1,5 1ου ημιχρόνου. Απόντες οι Χένρικσεν και Σάετερ.

Η Μόλντε φαίνεται ότι φέτος είναι αποφασισμένη να δώσει το 110% των δυνατοτήτων της για να επιστρέψει στις επιτυχίες, στο τελευταίο της παιχνίδι υποδέχθηκε την Μπραν και ήταν καταιγιστική. Πέτυχε 3 γκολ στο ημίχρονο και έβαλε ένα 4ο στην αρχή του 2ου για να σφραγίσει μια μεγάλη νίκη που την έφερε στην 2η θέση με 7 βαθμούς όσους και η περσινή πρωταθλήτρια Μπόντο Γκλιμτ. Στο στρατόπεδο της Μόλντε γνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού και φαίνεται και στις αποδόσεις που την παρουσιάζον ως αουτσάιντερ αλλά η ομάδα του Μόε Έρλινγκ έχει δώσει σοβαρά δείγματα ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στο απόρθητο Τρόντχαϊμ. Εννιά γκολ ως τώρα για την Μόλντε και 5 για το βαρύ της πυροβολικό τον Ομόϊγιουάνφο, επίσης, στα 3 τελευταία της παιχνίδια έχει 3/3 over 1,5 και 2/3 over 2,5 1ου ημιχρόνου αντίστοιχα. Απόντες οι Έλινγκσεν, Χάραλντσεϊντ και Σιόλσταντ.

Εκτίμηση: Στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας έχουν 3/5 over 1,5 και 2/5 over 2,5 1ου ημιχρόνου αντίστοιχα. Ομάδες που σκοράρουν με το καλημέρα την φετινή σεζόν και με καλή προϊστορία παραγωγικά με ωθούν να ποντάρω στα γκολ από νωρίς σε εξαιρετική τιμή και σε ένα fun bet με ρίσκο.

Μονό
19:00
Λίλεστρομ - Βίκινγκ
Βίκινγκ Over 1,5
2.15
Μονό
19:00
Μιοντάλεν - Βαλερένγκα
Over 2,5
2.00
Μονό
21:00
Ρόζενμποργκ - Μόλντε
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.42
Fun bet
21:00
Ρόζενμποργκ - Μόλντε
Χ2 & να σκοράρουν οι 2 ομάδες και στα 2 ημίχρονα
17.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις