Δεν είναι βραδιά για… biscotto

Δεν είναι βραδιά για… biscotto

Καλημέρα και καλή, τελευταία γεμάτη (μέχρι την επόμενη) στοιχηματική Κυριακή.

Υστερα από 20 χρόνια και πέντε μήνες σε αυτό που ονομάζεται «στοιχηματογραφίζειν» ή tipstering (καλά τα λέω, κύριε Μπαμπινιώτη μας;), ένα δεν θα αλλάξω. Να ασπάζομαι τη στατιστική όταν μου δίνει λόγο και αφορμή και, παράλληλα, «ταιριάζει» και με το παιχνίδι. Όχι stats του τύπου «η τάδε έχει 8/12 over φέτος» μα, ως βλέπετε και στην εν λόγω στήλη καθημερινά, πιο εξειδικευμένα. Όπως χθες: και το πέναλτι και το δοκάρι στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ προήλθαν από ακριβώς αυτή τη δεξαμενή στοιχείων, δεν σημαίνει βέβαια ότι γίνεται πάντα. Και δεν βγαίνει πάντα.

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1396194798021787648

Ας είναι, από τις καλύτερες φετινές ημέρες στοιχηματικά ήταν χθες, έκατσε καλά και το πρόγραμμα και οι εμπνεύσεις. Μακάρι να βγουν και σήμερα, αν και δεν έχω ανάλογη έμπνευση, ομολογώ. Οσο για τον τελικό του ΟΑΚΑ, ιδού my view. Και μάλιστα από το 1993 έως σήμερα, ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει επτά φορές σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, έχει κατακτήσει έξι τρόπαια κι έχει χάσει μόλις μία φορά: από τον Παναθηναϊκό σε εκείνο το 4-1 του ΟΑΚΑ. Τρομερό.

Προγνωστικά Κυριακής

Λέστερ – Τότεναμ. Αν νικούν η Τσέλσι ή η Λίβερπουλ, η Λέστερ δεν έχει ελπίδα για 4άδα, η Τότεναμ αν ηττηθεί μπλέκει σε σενάρια, θεωρητικά. Γενικώς ματς αναμονής και ουδείς λόγος να έχει πολλά φάουλ. Μέχρι 23, μια χαρά.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. 1-1 η σειρά των ημιτελικών, η «Ενωση» ήταν εξαιρετική στο δεύτερο με τους Μέικον και Γκίκα να βάζουν… από παντού καλάθια και τον Χεζόνια ωσεί παρόντα στο παρκέ. Οριακή νίκη του «εξάστερου» η εκτίμηση για απόψε, σε ματς που μπορούν αμφότερες να βάλουν πάνω από 60 αλλά όχι συνολικά πάνω από 171 πόντους και όχι η ΑΕΚ πάνω από 77. Στη σούμα, 2.20.

Στρασβούργο – Λοριάν. Η τιμή της ισοπαλίας θυμίζει… ιταλικό ματς, επειδή σώνονται και οι δύο αν δε νικήσει η Ναντ (υποδέχεται τη Μονπελιέ) ή ηττηθεί η Μπρεστ (από την Παρί). Με τη σκέψη ότι η ομάδα της Βρέστης έχει λίγες ελπίδες, η ισοπαλία ίσως αποδειχθεί άκυρο σενάριο στην Αλσατία, οι δύο προπονητές διέψευσαν ότι θα κατέβουν για το χηνάρι (και τι να έλεγαν;). Biscotto αποκαλούν τις βολικές ισοπαλίες οι Ιταλοί αλλά δεν θα φάω σήμερα, πήγα στο να μπουν ένα ή δυο γκολ στο β’ ημίχρονο, έτσι για το σασπένς.


Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα υπόλοιπα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

Φάουλ
18:00
Λέστερ – Τότεναμ
Under 23,5 φάουλ
2.05
Multicombo
21:00
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
1 & over 60 π. και οι δύο ομάδες & under 170,5 & ΑΕΚ under 77,5
2.21
Μονό
22:00
Στρασβούργο – Λοριάν
1 ή 2 γκολ στο 2ο ημίχ.
1.82
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις