Φινάλε για γερά νεύρα

προγνωστικά

Προγνωστικά Ιταλίας: Η μάχη για το Champions League

Τελευταία στροφή στη Serie A, με λίγες εκκρεμότητες να έχουν απομείνει, όμως σημαντικές αφού αφορούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Συγκεκριμένα, Μίλαν, Νάπολι και Γιουβέντους διεκδικούν τις δύο εναπομείναντες θέσεις που οδηγούν στο Champions League ενώ Ρόμα και Σασσουόλο δίνουν τη δική τους μάχη για τη συμμετοχή στο νεοσύστατο Conference League. Πάμε να δούμε τι βγαίνει για τα προγνωστικά μας.

Θεωρώντας δεδομένη τη νίκη της Νάπολι κόντρα στη Βερόνα, μένει να παιχθεί ένα εισιτήριο ανάμεσα σε Μίλαν και Γιούβε. Οι «ροσονέρι» παίζουν στην αδιάφορη Αταλάντα και οι «μπιανκονέρι» στην αδιάφορη Μπολόνια. Σαφώς πιο δύσκολη η αποστολή της Μίλαν.

Καθαρίζει και περιμένει

Η προερχόμενη από την κατάκτηση του κυπέλλου και συνάμα ανεβασμένη ψυχολογικά Γιουβέντους, θεωρώ πως θα καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι της, περιμένοντας τα ευχάριστα από το Μπέργκαμο. Φυσικά το διπλό του 1.25 δε λέει απολύτως τίποτα, όμως αν το συνδυάσουμε με διπλό από ημίχρονο, ανεβαίνει στο ανεκτό 1.72. Πρώτο κρατούμενο για τα προγνωστικά.

Ο παράγοντας Αταλάντα

Η Μίλαν, πέταξε στα σκουπίδια τη χρυσή ευκαιρία που είχε, να καθαρίσει απ’ την προηγούμενη αγωνιστική. Έμεινε στο 0-0 με την Κάλιαρι, με τον Ντοναρούμα μάλιστα, να είναι ο καλύτερός της παίχτης… Ωστόσο, αν έχει αποδείξει κάτι σε αυτή την περίεργη σεζόν, αυτή είναι η εκτός έδρας αποτελεσματικότητά της. Έχει μαζέψει 45 βαθμούς μακριά απ’ το «Σαν Σίρο», τη στιγμή που σε αυτό έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις 30. Αν μείνει εκτός Champions League, σε αυτό θα οφείλεται.

Οι «μπεργκαμάσκι», είχαν την Τετάρτη τον τελικό του κυπέλλου με τη Γιούβε, και η απώλειά του σκόρπισε απογοήτευση στην ομάδα του Γκασπερίνι. Η Αταλάντα έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια, όμως δεν έχει καταφέρει να συνδυάσει αυτή την είσοδο στη ελίτ, με μια κούπα. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, σαφώς θα ήθελε τη νίκη και τη δεύτερη θέση που εκτός του γοήτρου, δίνει και πολλά περισσότερα χρήματα ως έπαθλο, όμως θεωρώ πως αν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους, θα διάλεγε την πρώτη. Είναι νωπές, ακόμη, οι προσβλητικές σε βάρος της, δηλώσεις του Ανιέλι.

Περνώντας στα προγνωστικά, πιστεύω πως είτε έτσι είτε αλλιώς, η Μίλαν θα πάρει αυτό που χρειάζεται. Μια χαρά το 2.57.

Προγνωστικά Γαλλίας: Κι αν έχει καθαρίσει η Λιλ;

Η αυλαία πέφτει και στη γαλλική Ligue 1. Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα εδώ, αρκεί να αναφερθεί πως μόνο ένα ζευγάρι υπάρχει άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος, αυτό της Σεντ Ετιέν με την Ντιζόν. Αυτό όμως που θα σταθώ, θα είναι η κόντρα της Μπρεστ με την Παρί.

Ένα το σενάριο κατάκτησης του τίτλου απ’ την Παρί. Χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα απ’ αυτό της Λιλ. Ήττα η Λιλ; Ισοπαλία ή νίκη η Παρί. Ισοπαλία η Λιλ; Νίκη η Παρί. Νίκη η Λιλ; Ποιος ασχολείται με την Παρί… Οι «λιλουά» φιλοξενούνται από την αδιάφορη Ανζέ, και ένα ενδεχόμενο 0-2 νωρίς, βάζει τέλος στις ελπίδες των Παριζιάνων.

Απ’ την άλλη, η Μπρεστ εμπλέκεται σε πολλά σενάρια για την παραμονή της. Μπορεί να σωθεί, ακόμη κι αν χάσει. Αυτό θα συμβεί αν την ίδια ώρα χάσει κάποια εκ των Ναντ ή Λοριάν.

Είναι τόσο απίθανο το ενδεχόμενο να κερδίζει η Παρί στο ημίχρονο και μαθαίνοντας τα νέα της Λιλ, να απογοητευτεί στο δεύτερο και να τα παρατήσει; Στο 5.80 το Χ2 ημίχρονο/1Χ τελικό.

Προγνωστικά Πορτογαλίας: Η φόρμα των «αετών»

Στην Πορτογαλία, η σεζόν κλείνει με τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Μπράγκα και Μπενφίκα. Πολυνίκης του θεσμού οι «αετοί», και σε αυτή την επιστροφή του Ζεσούς θέλουν ακόμη μια κούπα για να δηλώσουν τις προθέσεις τους. Ιδανική η φόρμα της, τρέχει σερί 12-1-1, προσπάθησε να προλάβει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά η διαφορά που είχε διαμορφωθεί ήταν μεγάλη.

Η Μπράγκα, όσο καλή ήταν στον πρώτο γύρο, άλλο τόσο απογοητευτική ήταν στο δεύτερο. Ήταν δεύτερη, κατέληξε τέταρτη. Έχασε το Λιγκ Καπ από τη Σπόρτινγκ, ενώ αποκλείστηκε απ’ τη Ρόμα στο Europa League. Ασθμαίνοντας κλείνει τη σεζόν, καθώς φαίνεται πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη φυσική κατάσταση των παικτών της.

Λογικό φαβορί η Μπενφίκα, κυκλώνεται για τα προγνωστικά το 2.00 του διπλού. Και πόσο παραπάνω να έδινε κόντρα σε μια ομάδα με μία νίκη στα δώδεκα τελευταία επίσημα…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:45
Αταλάντα – Μίλαν
2
2.57
Δυάδα απόδοσης 3.44
21:45
Μπολόνια – Γιουβέντους
2 ημίχ. /2 τελ.
1.72
22:30
Μπράγκα – Μπενφίκα
2
2.00
Μονό
22:00
Μπρεστ – Παρί Σεν Ζερμέν
Χ2 ημίχ. /1Χ τελ.
5.80
Μονό
22:30
Μπράγκα – Μπενφίκα
2
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις