Ποντάρισμα στα γκολ

Κουπόνι

Σκανδιναβικό κουπόνι με γκολ

Γειά και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι μου και καλό Σαββατοκύριακο.  Αρκετά παιχνίδια υπάρχουν στο σημερινό κουπόνι από την Σκανδιναβία αλλά στα δικά μου μάτια λίγα είναι αυτά που έχουν στοιχηματική αξία. Πάμε να ξεκινήσουμε…

Τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή

Τελευταίο παιχνίδι είναι το σημερινό για Έστερσουντ και Σίριους, καθώς ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Euro. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, αν και στο τελευταίο παιχνίδι τους απέναντι στην ΑΙΚ Στοκχόλμης έδειξαν καλά στοιχεία ανά διαστήματα. Το «φτωχό» ρόστερ δυστυχώς δεν αφήνει περιθώρια για το μέλλον, με την ομάδα να ψάχνει είδη για μεταγραφές που θα αλλάξουν την εικόνα προς το καλύτερο.

Η Σίριους ξεκίνησε εξαιρετικά την σεζόν αλλά παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια, αν και στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν καλύτερη από την Γκέτεμποργκ και κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές, με την ομάδα να παίρνει βαθμό αλλά θα μπορούσε να φύγει και με νίκη από το παιχνίδι.

Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, με τους γηπεδούχους να θέλουν βαθμό ή βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να μην χάσουν. Θεωρώ πως και δύο θα σκοράρουν καθώς αμυντικά έχουν κενά.

Δύσκολο παιχνίδι για τους πρωτοπόρους

Η δεύτερη και τελευταία μου επιλογή για σήμερα προέρχεται από την τρίτη κατηγορία της Σουηδίας και τον όμιλο του Βορά. Αναφέρομαι στο παιχνίδι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Σάντβικενς και την Σολεντούνα. Οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι μέχρι στιγμής, έχοντας παράλληλα την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα που δύσκολα δέχεται γκολ ενώ επιθετικά δίνει έμφαση στις αντεπιθέσεις εκεί όπου έχει ταχύτητα και ευστοχία.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, από ομάδες θεωρητικά πιο αδύναμες, καθώς το ρόστερ της Σολεντούνα είναι από τα καλά και παράλληλα ακριβά της κατηγορίας. Φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά περιμένω να γίνει δυνατό παιχνίδι και ο νικητής να κριθεί στις λεπτομέρειες.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
17:00
Σάντβικενς - Σολεντούνα
Goal/goal & over 2,5
2.10
Μονό
18:30
Έστερσουντ - Σίριους
Goal/goal
1.74
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις