Μπέρδεμα στην ουρά

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας

Καλημέρα μάγκες. Τελευταία αγωνιστική στην Γαλλία και αναμένεται πανηγύρι στην κορυφή αλλά και στην ουρά. Θα αφήσουμε τους πρωτοπόρους στην ησυχία τους και θα ασχοληθούμε με τα προγνωστικά Γαλλίας στον πάτο της βαθμολογίας.

Πριν ξεκινήσουμε, να πούμε πως φαίνεται να υπάρχει στόχος να ρίξουνε τη Μπρεστ (φωτό). Φυσικά οι δύο τελευταίες θέσεις έχουν κλειδώσει οπότε θα γίνει μάχη για την αποφυγή της θέσης που οδηγεί στα μπαράζ. ΣτρασβούργοΛοριάν λοιπόν και με το σκεπτικό πως η Ναντ θα κερδίσει την αδιάφορη Μονπελιέ, τότε με ισοπαλία σώνονται και οι δύο, αν δεν κερδίσει η Μπρεστ την Παρί.

Σίγουρα το ματς θα ξεκινήσει “λάου-λάου” και το ραδιοφωνάκι θα πάρει φωτιά. Αυτό με οδηγεί στο να λήξει το πρώτο ημίχρονο 0-0. Ουσιαστικά το ματς θα πηγαίνει σε low tempo και απλώς θα περιμένουν τα νέα από τα υπόλοιπα ματς. Άρα δύσκολο να μπουν πάνω από δύο γκολ. Δεν είμαι τόσο σίγουρος αν το ματς θα λήξει όντως ισόπαλο. Αν κάποιος χρειαστεί τη νίκη, μάλλον θα είναι η Λοριάν. Να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισοβαθμίας το πρώτο κριτήριο που θα καθορίσει την τελική κατάταξη είναι η διαφορά τερμάτων. Θα αφήσουμε στην άκρη το Χ σαν τελικό αποτέλεσμα και θα πάμε σ’ ένα ειδικό combo με Χ ημίχρονο και under 2,5 γκολ στον αγώνα.

Με πειραματικές εντεκάδες

Συνεχίζουμε με την πρώτη Γαλλίας σε άλλον έναν αγώνα που υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για ισοπαλία. Ρεμς και Μπορντό είναι δύο ομάδες που ουσιαστικά έχουν σωθεί και μαθηματικά. Ούτως ή άλλως οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Λόγω προϊστορίας στα μεταξύ τους παιχνίδια έχει ένα μικρό πλεονέκτημα η γηπεδούχος αλλά εντός έδρας είναι πρωταθλήτρια στις ισοπαλίες. Σε λίγο καλύτερη φόρμα οι Γιρονδίνοι οπότε δύσκολα να βγει νικητής από αυτό το αδιάφορο ματς. Στο δια ταύτα, δεν αποκλείεται λόγω και των απουσιών που θα έχουν οι δύο ομάδες, να παραταχθούν δύο ενδεκάδες εντελώς πειραματικές με συνέπεια να πέσει λίγο η ποιότητα του παιχνιδιού. Τέλος, η λευκή ισοπαλία που δεν έχει λίγες εμφανίσεις στα μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτου έδρας, δεν είναι απίθανο να έρθει.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
22:00
Στρασβούργο - Λοριάν
Χ ημίχρονο & under 2,5
2.15
Δυάδα απόδοσης 6.13
22:00
Στρασβούργο - Λοριάν
Χ ημίχρονο & under 2,5
2.15
22:00
Ρεμς - Μπορνό
Χ
2.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις