Με οδηγό τη φόρμα

Με οδηγό τη φόρμα

Παναθηναϊκός και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο άδειο ΟΑΚΑ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ. Ένα ματς αδιάφορο αλλά ταυτόχρονα, βγάζει ψωμί. Κι αυτό λόγω των απουσιών που αντιμετωπίζει ο Ένινγκ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η μισή ομάδα είναι μη διαθέσιμη. Συγκεκριμένα, στο κέντρο της άμυνας παρουσιάζονται μεγάλα προβλήματα με τον Δεληζήση τιμωρημένο, τον Σόουζα τραυματία και τον Βέλεθ να αποτελεί παρελθόν. Απουσίες εντοπίζονται όμως σε όλες τις γραμμές, με τους Ιντέγε, Ντουρμισάι να έχουν τελειώσει όπως και οι Λάρσον, Ντιγκινί και Φετφατζίδης. Πραγματικά είναι γρίφος τι ενδεκάδα θα παρατάξει ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος έκανε και το απίστευτο ρεκόρ των… μηδέν αλλαγών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι ενώ είχε προηγηθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ένα ματς που οδηγήθηκε στην παράταση!

Οι «πράσινοι», από τη μεριά τους, κινούνται σε πιο ήρεμα νερά, όσο μπορεί να το πει κανείς αυτό για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας, ωστόσο τώρα τους δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνουν την πρώτη νίκη στα πλέι οφ. Ζαχίντ, Γιόχανσον, Δώνης, Ινσούα έχουν «τελειώσει» από την ομάδα, ο Πούγγουρας παραμένει τραυματίας, ωστόσο σε σύγκριση με τους Θεσσαλονικείς, τα προβλήματα μοιάζουν μικρά.

Στο 1.67 πλέον ο άσος, και πως αλλιώς με τα παραπάνω δεδομένα. Ωστόσο θεωρώ, πως αξίζει της προσοχής μας ακόμα και σε αυτές τις τιμές.

Με το κίνητρο

Στην Ελβετία, οι γκέλες των δύο πρωτοπόρων, Γιουνγκ Μπόις και Σεν Γκάλεν, έχουν βάλει για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου τη Βασιλεία. Ενδεχόμενο που προ διακοπής έμοιαζε ουτοπικό. Απέχει πέντε βαθμούς απ’ το δίδυμο της κορυφής και θέλει να αυξήσει την πίεση. Οι εμφανίσεις της στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια, είναι σε θετικά μονοπάτια. Θα της δώσω τον πρώτο λόγο στο ματς με την ασταθή Λουγκάνο, η οποία δύσκολα θα κινδυνεύσει ενώ και προς τα πάνω δεν μπορεί να κοιτάξει.

Στο 1.93 η νίκη της μεγάλης ομάδας του ζευγαριού, δεν περνά απαρατήρητη.

Γκολ με το τσουβάλι

Σε αγαπημένη της στήλης τείνει να εξελιχθεί η Ίντερ! Όχι οι νίκες της, αλλά τα γκολ στα παιχνίδια της. Ακόμα ένα τέτοιο έχουμε μπροστά μας στην υποδοχή της Μπρέσια. Πάλι, τις ίδιες γνωστές παθογένειες έβγαλε το βράδυ της Κυριακής στην Πάρμα η ομάδα του Κόντε, ενώ επιθετικά η κλάση της είναι δεδομένη. Η Μπρέσια πηγαίνει στο Μιλάνο μην έχοντας τίποτα να χάσει, ξέρει ότι δύσκολα θα σώσει τη χρονιά, όμως παλεύει κάθε ματς. Έχει σκοράρει σε όλα μετά τη διακοπή, περιμένω να το κάνει κι απέναντι στην παιδική χαρά που έχουν αντί για άμυνα οι «νερατζούρι».

Κι επειδή θεωρώ απίθανο το να μείνει στο 1-1, θα αγοράσω το συνδυασμό του με το over 2,5 στο γενναιόδωρο 2.37.

Η ατσαλάκωτη

Τελευταία σημερινή στάση η Σεβίλλη, και το Μπέτις – Βιγιαρεάλ. Τρομερές μεταπτώσεις στην απόδοση τους οι γηπεδούχοι, η βαθμολογική αδιαφορία μάλλον έχει μετατραπεί σε αγωνιστική βλέποντας ως αγγαρεία το υπόλοιπο της σεζόν. Με τους 37 βαθμούς δεν πρόκειται να κινδυνεύσει ούτε φυσικά να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Το «κίτρινο υποβρύχιο» όμως… μασάει σίδερα! Έχει μαζέψει 13 απ’ τους 15 πιθανούς μετά την επανέναρξη κι έχει βάλει πλώρη για το Champions League. Απέναντι στη Βαλένθια έβαλε μόνο δύο γκολ γιατί απλά… βαρέθηκε.

Προσωπικά, θα είχα φαβορί του 2.10 – 2.20 τους φιλοξενούμενους με αυτά τα δεδομένα -κι ας είναι το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» δύσκολη έδρα- και όχι σχετικά ισορροπημένο σετ με το διπλό πέριξ του 2.55.

Δυάδα (απόδοσης 3.22)

19:15 Παναθηναϊκός – Άρης: 1 (1.67)

19:15 Λουγκάνο – Βασιλεία: 2 (1.93)

Μονό

20:30 Ίντερ – Μπρέσια: Goal/goal & over 2,5 (2.37)

Μονό

23:00 Μπέτις – Βιγιαρεάλ: 2 (2.55)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις