Αντίο με… γκολ!

Eredivisie

Τελευταία στροφή στην Eredivisie και το βαθμολογικό κίνητρο έχει «κατρακυλήσει» τις τιμές των φαβορί που έχουν «ανάγκη» το τρίποντο. Το διπλό της 16ης Εμεν στην έδρα της 17ης Φένλο πληρώνει στο 1.60-1.70, ενώ ο άσος «παραμονής» της Βίλεμ κόντρα στην ζημιάρα εκτός έδρας, Φορτούνα, στο 1.60. Τα προγνωστικά δεν είναι όμως ΠΡΟΠΟ και προσωπικά θα περιμένω το live, ποντάροντας σε λιγότερο διαφημισμένες επιλογές καθώς οι προσφερόμενες τιμές δεν αποδίδουν… δικαιοσύνη.

Προγνωστικά Eredivisie: «Ξεφεύγει» το σκορ

Η Τβέντε ήταν εξαιρετική στον πρώτο γύρο και άφηνε υποσχέσεις για τα πλέι οφ αλλά στην συνέχεια… ταλαιπωρήθηκε από σημαντικές απουσίες. Το βασικό κεντρικό δίδυμο και ένας εκ των βασικών εξτρέμ και πρώτων σκόρερ τέθηκαν νοκ άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς και οι απουσίες του, συμπαρέσυραν στην μετριότητα τους “Τούκερς”. Περιμένω να αποχαιρετήσουν την χρονιά με… χαμόγελα, καθώς υποδέχονται την υποβιβασμένη Ντεν Χααγκ. Οι “Χάγενερς” είναι απογοητευμένοι, επιστρέφουν στην Β΄Κατηγορία για πρώτη φορά από το 2008 και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής φαντάζει… αγγαρεία.

Θα ρισκάρω και με ένα φεστιβάλ τερμάτων σε ματς δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Η Τσβόλε εδώ και καιρό αρέσκεται σε υψηλά σκορ καθώς είχε… ξεμείνει απο βαθμολογικό κινητρο, ενώ η αξιόπιστη φέτος Γκρόνινγκεν θα αγωνιστεί στα επερχόμενα πλέι οφ και δεν θα ρισκάρει τραυματισμούς. Περιμένω ένα ματς χωρις σκοπιμότητες που μπορεί να ξεφύγει σκορ, ανεβάζω το line στο 3.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
15:30
Τβέντε – Ντεν Χααγκ
1 ημ. / 1 τελ. & Over 3 ΑΗ
5.00
Μονό
15:30
Τσβόλε - Γκρόνινγκεν
Over 3 ΑΗ
2.37
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις