Δυάδα για Champions League και οι Βάσκοι

Προγνωστικά

Τσεκάρει εισιτήριο vol1

Η πιο γεμάτη ίσως Κυριακή της σεζόν, ξετυλίγεται μπροστά μας, καθώς για λόγους ισονομίας, τα παιχνίδια παίζονται την ίδια ώρα σε Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ρωσία, Πολωνία και Β’ Γερμανίας. Μεγάλη η δεξαμενή αγώνων, πολλά τα «τυράκια», και χρειάζεται έξτρα προσοχή για να μην πέσουμε στην παγίδα τους. Ας δούμε τι βγαίνει απ’ τα σημερινά προγνωστικά. 

Πρώτη στάση στη Bundesliga, εκεί όπου η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να τσεκάρει από σήμερα το εισιτήριο του Champions League, πηγαίνοντας στην τελευταία αγωνιστική δίχως το παραμικρό άγχος. Δούλεψε για αυτήν, η Σάλκε, καθώς μετά την αναπάντεχη νίκη της χθες επί της Άιντραχτ, ουσιαστικά την έθεσε εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στην τετράδα.

Μια Ντόρτμουντ, που έρχεται από την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στη Λειψία, μια Ντόρτμουντ που εξαπέλυσε αντεπίθεση διαρκείας το τελευταίο διάστημα προκειμένου να διασφαλίσει το Champions League.

Απ’ την άλλη, οι γηπεδούχοι μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, έμειναν και τυπικά στην κατηγορία. Και ίσως οφείλουν να επιστρέψουν κάποια περσινά… δώρα στους Βεστφαλούς. Ήταν 31η αγωνιστική της σεζόν 2019-20 όταν η αδιάφορη Μπορούσια υποδεχόταν την απελπισμένη για βαθμούς Μάιντζ. Η τελευταία πέρασε άνετα με 2-0 απ’ το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Παραδοσιακά καλές οι σχέσεις τους, κι αυτό βγαίνει στο χορτάρι, όποτε είναι απαραίτητο.

Περνώντας στα προγνωστικά, θεωρώ πως η Μπορούσια θα τελειώσει σήμερα τη δουλειά. Και νωρίς. Το διπλό από το ημίχρονο το βρίσκουμε στο 2.05, ενώ το ελάχιστο combo στο 1.53.

Τσεκάρει εισιτήριο vol2

Παρόμοιο παιχνίδι με αυτό της Μάιντζ με την Ντόρτμουντ, είναι η συνάντηση της Μίλαν με την Κάλιαρι. Αδιανόητα πράγματα από τους «ροσονέρι», ούτε ο πιο… τρελός οπαδός τους δεν περίμενε αυτό που συνέβη σε διάστημα 72 ωρών στο Τορίνο.

Το 0-3 επί της Γιουβέντους είναι μία απ’ τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες κόντρα στους «μπιανκονέρι».Και κόντρα στην Τορίνο λίγο έλειψε να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ συλλόγου. Το 0-7 ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της μετά το 0-8 απέναντι στη Τζένοα πριν… 66 χρόνια!

Στο κατάλληλο σημείο ξαναβρίσκει τη φόρμα της, αφού μετά απ’ αυτά τα διπλά, το μόνο που χρειάζεται είναι μία νίκη στα δύο τελευταία ματς. Την ώρα που γραφόντουσαν αυτές οι γραμμές, δεν είχε γίνει ακόμη το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ. Αν η Γιούβε έχασε, η Μίλαν είναι δεδομένα στο Champions League. Σε αυτή την περίπτωση το ερώτημα είναι αν θα έχει την ίδια… σκοτούρα για τη νίκη. Θεωρώ πως ναι.

Απ’ την πλευρά τους οι Σαρδηνοί, μπορεί να μην είναι αδιάφοροι όπως η Μάιντζ, ωστόσο με πέντε βαθμούς διαφορά από την Μπενεβέντο, δύσκολα θα κινδυνέψουν. Κι αν χρειαστούν κάτι, θα το βρουν σε μια εβδομάδα στο παιχνίδι με την Τζένοα.

Κι εδώ το ελάχιστο combo είναι αυτό που θα με απασχολήσει, στο 1.57, κυκλώνεται για τα προγνωστικά.

Προγνωστικά Ισπανίας: Η -πολύ- κουρασμένη Γρανάδα

Τελευταία σημερινή στάση, έρχεται από τη χώρα των Βάσκων και την συνάντηση της Αλαβές με τη Γρανάδα. Μεγάλο διπλό για τους γηπεδούχους στην Έλτσε, και πλέον μένουν τα τυπικά για την παραμονή τους. Πολύ σοβαρή η προσπάθεια της, τον τελευταίο μήνα, με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα απ’ την Έιμπαρ, δύσκολα θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός τη Σεβίλλη, που μπορεί να είναι αδιάφορη, αλλά δεν παύει να είναι… Σεβίλλη. Και δε χρειάζονται άγχη μέχρι τότε…

Η Γρανάδα, έρχεται κατάκοπη καθώς έπαιζε την Πέμπτη με τη Ρεάλ ενώ η Αλαβές την Τρίτη, και οι δύο μέρες περισσότερης ξεκούρασης είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για αυτό το σημείο της σεζόν. Ειδικά αν λέγεσαι Γρανάδα, που είχε και τα παιχνίδια του Europa League μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, αλλά και τις πολλές απουσίες που εξακολουθούν να την ταλανίζουν.

Στο 1.91 ο άσος της Αλαβές, μου κάνει και τον κρατώ για τα προγνωστικά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Μάιντζ – Μπορούσια Ντόρτμουντ
2 ημ. / 2 τελ.
2.05
Δυάδα απόδοσης 2.40
19:00
Μάιντζ – Μπορούσια Ντόρτμουντ
2 & over 1,5
1.53
21:45
Μίλαν – Κάλιαρι
1 & over 1,5
1.57
Μονό
19:30
Αλαβές – Γρανάδα
1
1.91
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις