Δυάδα στην Γερμανία, τελικός στην Αγγλία

Προβλέψεις Σαββάτου

Προβλέψεις Σαββάτου: Μάχη για την επτάδα

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. 2/2 κάναμε την Τετάρτη με το 1-1 στην Τρίπολη, αλλά και την νίκη της Ατλέτικο που συνδυάστηκε οριακά με το under 3,5.  Έπειτα από απουσία δύο ημερών δηλώνω και σήμερα παρών στις προβλέψεις Σαββάτου με δύο αγώνες από την Γερμανία, έναν από Αγγλία και το υστερόγραφο της ημέρας. Φτιάξτε καφεδάκι και απολαύστε.

Ξεκίνημα στις προβλέψεις Σαββάτου με την αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με την Στουτγάρδη. Από τον διασυρμό με σκορ 6-0 από την Μπάγερν προέρχεται η Γκλάντμπαχ. Σε μια αναμέτρηση, στην οποία ήθελε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας για να παραμείνει στην 7η θέση για την μάχη που δίνει για να προκριθεί στο Conference. Σίγουρα προκάλεσε προβληματισμό η εικόνα της ομάδας του Ρόζε, όμως δεν υπάρχει καιρός για κλάματα. Τα «πουλάρια» καλούνται να αφυπνιστούν ενόψει των δύο εναπομεινάντων αγωνιστικών.  Είναι ισόβαθμοι με την Ουνιόν, ενώ στο -2 καραδοκεί και η Φράιμπουργκ που ψάχνει μια ευκαιρία να χωθεί στην επτάδα.  Κάθε απώλεια βαθμών μπορεί να αποβεί μοιραία.

Επιτέλους νίκη για την Στουτγάρδη που νίκησε εντός έδρας με 2-1 την Άουγκσμπουργκ. Από τέσσερις σερί ήττες προέρχονταν οι φιλοξενούμενοι. Για τα φετινά αγωνιστικά δεδομένα τους είναι πολλές, όμως οι τραυματισμοί που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα ίσως είναι ένα άλλοθι. Μαθηματικά είναι και αυτή στο κόλπο της 7ης θέσης, όμως για να κάνει δυναμικό ντου στην διεκδίκησή της, η νίκη είναι επιτακτική σήμερα.

Απαντήσεις ψάχνουν οι γηπεδούχοι μετά την… καρπαζιά από την Μπάγερν. Εγωισμό έχουν και αν τον βγάλουν σήμερα, δε θα δυσκολευτούν να κερδίσουν. Από την άλλη και η Στουτγάρδη είναι έστω και μαθηματικά στο κόλπο και σίγουρα θέλει να βάλει φωτιά στο κυνήγι του τελευταίου Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ο άσος μαζί με την ισοπαλία συνδυαστικά με το over θα είναι η επιλογή μου σε αυτό ματς στο 1.70.

Όλα για την σωτηρία

Συνέχεια στον αγώνα της Αρμίνια Μπίλεφελντ με την Χόφενχαϊμ. Κάθε βαθμός που παίρνει η Αρμίνια είναι πολύτιμος στην μάχη για την σωτηρία. Βέβαια ίσως το παράκανε στο Βερολίνο. Πήρε μεν τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως θα μπορούσε να είχε κερδίσει την εν λόγω αναμέτρηση. Ισοβαθμεί με την Βέρντερ Βρέμης, όμως υστερεί στην ισοβαθμία. Είναι δύο βαθμούς πάνω από την προτελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στην 2η κατηγορία. Πρέπει να αποδώσει τα μέγιστα λοιπόν στις δύο αγωνιστικές που υπολείπονται, ώστε να σωθεί.

Βρέθηκε προ εκπλήξεως η Χόφενχαϊμ στην αναμέτρηση με την Σάλκε, αφού στο ημίχρονο έχανε με 2-0. Στην επανάληψη συνήλθε και γύρισε τον αγώνα, με το τελικό 4-2 να της εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή στην Μπουντεσλίγκα. Αρνητικό το πρόσημο της σεζόν, απέφυγε όμως τα χειρότερα και πλέον μπορεί να σχεδιάσει την επόμενη μέρα. Αντιμετωπίζει την Αρμίνια σήμερα, προερχόμενη από πέντε αγώνες αήττητη, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες.

Στο χέρι των γηπεδούχων είναι όλα. Κόντρα στην Χέρτα έδειξαν ότι θέλουν και μπορούν να μείνουν στην κατηγορία. Σήμερα κόντρα στην αδιάφορη Χόφενχαϊμ έχουν ευκαιρία για ένα μεγάλο βήμα. Η επιλογή εδώ είναι ο άσος μαζί με τη ισοπαλία σε απόδοση 1.57.

Προβλέψεις Σαββάτου: Για πρώτη φορά, 52 χρόνια μετά

Στην Αγγλία και στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα σε Τσέλσι και Λέστερ μεταφερόμαστε αγαπητές και αγαπητοί. Απότομη προσγείωση για την Τσέλσι μεσοβδόμαδα και ήττα με 1-0 από την Άρσεναλ, μετά το τραγικό λάθος του Ζορζίνιο. Προς το τέλος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το δοκάρι εις διπλούν στην ίδια φάση της στέρησε το γκολ. Δόθηκε τέλος σε ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα (4Ν, 1Ι). Στο πρωτάθλημα είναι στο +4 από την Λίβερπουλ, στην μάχη για την έξοδο στο Champions League. Για φτάσει ως εδώ απέκλεισε τις Μόρκαμ (4-0), Λούτον (3-1), Μπάρνσλεϊ (0-1), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0), Μάντσεστερ Σίτι (1-0). Μετρά οκτώ κατακτήσεις του τροπαίου σε δεκαπέντε συμμετοχές. Πέρυσι ήταν φιναλίστ, χάνοντας το τρόπαιο από την Άρσεναλ με 2-1.

Άμεση αντίδραση μετά την γκέλα κόντρα στην Νιούκαστλ, εκμεταλλευόμενη το εκτεταμένο rotation της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία κέρδισε με 2-1, μετά από 23 ολόκληρα χρόνια. Βρίσκεται στην 3η θέση και στο +6 από τη Λίβερπουλ, με παιχνίδι περισσότερο με δύο αγωνιστικές να απομένουν ακόμα μέχρι το φινάλε. Για να βρεθεί στον τελικό του αγγλικού Κυπέλλου απέκλεισε τις Στόουκ (0-4), Μπρέντφορντ (1-3), Μπράιτον (1-0), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1), Σαουθάμπτον (1-0). Η αποψινή είναι η 5η συμμετοχή της σε τελικό του κυπέλλου και η πρώτη μετά το 1969.

Καλή, χρυσή η Λέστερ, μικρές οι διαφορές των δύο ομάδων ποιοτικά, όμως η Τσέλσι είναι αυτή που έχει πιο «ψημένους» παίχτες σε τέτοιες περιπτώσεις, που μπορούν να κάνουν την διαφορά.  Δικαιολογημένο φαβορί η ομάδα του Τούχελ που αναγέννησε τους Λονδρέζους και θα τους στηρίξω. Στο 1.99 ο άσος.

Το υστερόγραφο της ημέρας

Λέω να το καθιερώσω. Όταν άνοιξε η εστίαση έγραψα ένα υστερόγραφο της σχολιάζοντας το γεγονός. Όποτε υπάρχει κάτι στην επικαιρότητα, θα το σχολιάζω εδώ στην στήλη απλά, λιτά και περιεκτικά. Το σημερινό αφορά μια υπόθεση που θα συζητάμε για καιρό. Τις τελευταίες ημέρες, όλους μας συγκλόνισε η υπόθεση της δολοφονία της εικοσάχρονης Κάρολαϊν. Φυσικά μέσα σε όλο αυτό δεν έλειψαν και οι επιτήδειοι που στο βωμό ενός ρεπορτάζ κάνουν απίστευτα πράγματα. Ας πούμε η live μετάδοση της κηδείας της κοπέλας, αλλά και τα άρθρα για το πόσο όμορφη ήταν και πόσο κρίμα είναι. Λες και οι ψυχές μετρώνται με την εξωτερική ομορφιά. Στον πόνο των άλλων, κάποιοι ασελγούν για δύο κλικ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.66
16:30
Γκλαντμπαχ - Στουτγάρδη
1Χ & over 2,5
1.70
16:30
Αρμίνια Μπίλεφελντ - Χόφενχαιμ
1.57
Μονό
19:15
Τσέλσι - Λέστερ
1
1.99
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις