Τα ημίχρονα πληρώνουν

Τα ημίχρονα πληρώνουν

Γεια και χαρά σε όλη τη παρέα του koubanezos.gr! Με τη σειρά μου και εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που έχετε αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια από την αρχή! Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε την εμπιστοσύνη σας και τα σχόλια σας όποια και αν είναι αυτά μας βοηθούν. Η αλήθεια είναι, χωρίς να θέλω να βρω δικαιολογίες, πως το site ανέβηκε τη περίοδο, που… στοιχηματικά, δύσκολα πιάνεται. Και ειδικά μετά από τέτοιες “ειδικές” περιπτώσεις.. και πάλι όμως, πιστεύω να εκτιμάτε τη προσπάθεια μας.

Πάμε στα του στοιχήματος τώρα. Μια στις δύο προτάσεις χθες, με το αγγλικό να μας εκθέτει, αφού ήταν από τα λίγα παιχνίδια που έχω δει στην Αγγλία που καμία από τις δύο δεν είχε όρεξη για ποδόσφαιρο. Αφήνουμε τα παλιά και περνάμε σε φρέσκα πράγματα με δύο δυνατές επιλογές.

Αρχή από Αυστρία και το ντέρμπι μεταξύ Ραπίντ Βιέννης και LASK Λιντζ. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της σεζόν, είναι το σημαντικότερο παιχνίδι, που θα κρίνει κατά πολύ ποιος θα ακολουθήσει τη Σάλτσμπουρκ στο Τσάμπιονς λιγκ, με τη Ραπίντ να προηγείται κατά δυο βαθμούς.. Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο ομάδες με τη Ραπίντ όμως να έχει κάνει τις γκέλες της και να έχει και την ‘’εφτάρα’’ από τη Σάλτσμπουρκ στη πλάτη. Η Λασκ από την άλλη κάνει ακόμα μια μεστή χρονιά και τα εκτός έδρας αποτελέσματα είναι αξιοζήλευτα με 13 νίκες στα τελευταία 15 ματς.

Στο σημερινό παιχνίδι τώρα, η LASK Λιντζ ως δυνατό φαβορί κάτι που εγώ δε καταλαβαίνω σε τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδι. Γενικά η Ραπίντ έχει πάρει τον αέρα των φιλοξενούμενων και θεωρώ πως την αδικούν οι αποδόσεις. Η LASK είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη και θα πιέσει από την αρχή. Θεωρώ πως η ποιότητα των γηπεδούχων μπορεί να κάνει τη διαφορά στην αρχή του παιχνιδιού και πιστεύω πως ένα γκολ θα το πετύχουν στο πρώτο ημίχρονο, είτε σε κανονική ροή ή σε κόντρα.

Συνεχίζουμε με Ιταλία και το παιχνίδι Βερόνα – Πάρμα. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 8η και 9η θέση, έξι βαθμούς μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Δε κρύβουν πλέον πως στις εναπομείνασες αγωνιστικές θα ήθελαν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους. Η Βερόνα έρχεται από την ισοπαλία με τη Σασσουόλο σε ένα ματς… ροντέο και η Πάρμα από την εντός έδρας ήττα από την Ίντερ.

Στα σημερινά τώρα, η Βερόνα παρουσιάζεται  φαβορί λόγω της πολύ καλής εντός έδρας παρουσίας και συγκομιδής. Γενικά μιλάμε για δύο ισοδύναμες ομάδες με κακές αμυντικές συμπεριφορές και το θέμα είναι πως η Πάρμα στα εκτός έδρας παιχνίδια που παίζει συνήθως στη κόντρα κάνει πολλές ζημιές. Εκεί βασίζομαι και στη σημερινή μου πρόταση, με τη Πάρμα να κάνει γενικά πολλά γκολ στα πρώτα ημίχρονα των εκτός έδρας παιχνιδιών της. Σίγουρα θα βρει χώρους και το να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο καλοπληρώνει και θα το επιλέξω.

Μονό

21:30 Ραπίντ Βιέννης – LASK Λιντζ: Ραπίντ over 0,5 1ο ημίχ. (2.20)

Μονό

22:45 Βερόνα – Πάρμα: Πάρμα over 0,5 1ο ημίχ. (2.65)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις