Βολικό χηνάρι στο 3.95

Προγνωστικά

Χαβ ε νάις ντέι φίλοι μου του koubanezos.gr. Τα πρωταθλήματα σιγά σιγά βαδίζουν προς το τέλος τους, το άγχος λείπει από τις περισσότερες ομάδες και έχουμε παραπάνω ευκαιρίες για εκπλήξεις σε προγνωστικά και… μπόμπες.

Η «Μεγάλη Κυρία» παρέδωσε φέτος το στέμμα της πρωταθλήτριας στην Ιντερ και την υποδέχεται στο Τορίνο, σε μία αναμέτρηση με διαφορετικούς στόχους για τις δύο ομάδες.

Το χόουμ τιμ δεν έχει κλειδώσει το εισιτήριο για το επόμενο Τσουλού και χρειάζεται πάση θυσία την νίκη, καθώς η απουσία από την τετράδα με την λήξη του πρωταθλήματος θα είναι η απόλυτη καταστροφή. Στην πόρτα της εξόδου ο κόουτς, φευγάτος και ο Κριστιάνος ο Ρονάλντος, γενικώς μια χαρούμενη παρέα.

Η Ιντεράρα μπορεί να το σήκωσε φέτος, αλλά και εκεί το ελ καταστασιόν δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Τα χρέη πολλά, φευγάτος ο Αντωνάκης ο Κόντε, φευγάτοι και αρκετοί παίκτες. Βέβαια, προς ώρας φορούν ακόμη την φανέλα της ομάδας του Μιλάνο και θέλουν να διαλύσουν τελείως την μεγάλη τους αντίπαλο, την «Γιούβε».

Εκατέρωθεν κακό το κλίμα, άι σι το χηνάριον στο 3.95 και το επιλέγω για τα προγνωστικά του Σαββάτου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Γιουβέντους - Ιντερ
Χ
3.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις