Θα βγουν οι σκούπες σε Νίκαια και Περιστέρι;

Προγνωστικά Basket League

Άλλη μία στήλη αυτή τη βδομάδα, αφιερωμένη σε προγνωστικά Basket League. Τα play offs συνεχίζονται και μέχρι στιγμής μας έχουν καλοπληρώσει. Προχθές στον αγώνα του ΟΑΚΑ κάναμε το 2/2 με την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού με ψηλό σκορ, αλλά και τους πόντους του Παπαπέτρου που βγήκαν από το δεύτερο δεκάλεπτο. Ωστόσο υπήρχαν “κρυμμένα” σημεία και μέσα στο κείμενο, όπως το εύρος των πόντων, αλλά και το πιθανό μπρέικ στην Πάτρα.

Θα βγάλει σκούπα το Περιστέρι;

To Περιστέρι κατάφερε να κάνει το 1-0 στη σειρά και πήρε το πλεονέκτημα από τους Πατρινούς. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά φάνηκε επηρεασμένη από την απώλεια του κυπέλλου και ηττήθηκε με 83-66. Σε καμία περίπτωση αυτοί οι 17 πόντοι δεν αντικατοπτρίζουν τη διαφορά των δύο αντιπάλων. Δε θα μου προκαλέσει έκπληξη να έχουμε εκ νέου σπάσιμο της έδρας σήμερα.

Αυτό που σίγουρα περιμένω είναι ένα κλειστό παιχνίδι, όπως συνηθίζουν άλλωστε οι δυο ομάδες. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου πάει τα παιχνίδια της, ειδικά εντός, σε χαμηλό σκορ και ρυθμό με περισσότερες επιθέσεις σε σετ παιχνίδι. Ο Προμηθέας παίζει με την πλάτη στον τοίχο και αυτό προσδίδει μεγαλύτερη πίεση στην αποστολή του.

Εκτίμηση: Περιμένω μεγαλύτερο ντέρμπι και μικρότερες διαφορές στο σημερινό παιχνίδι. Το να μη σκοράρει καμία ομάδα πάνω από 21 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο δίνεται σε ικανοποιητική απόδοση και μπαίνει στο παιχνίδι μου. Επίσης ποντάρω στο να μην κερδίσει καμία ομάδα με πάνω από 6 πόντους.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Προγνωστικά Basket League στη Νίκαια

Λίγο νωρίτερα, στη Νίκαια, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο αγώνα της σειράς. Το “τριφύλλι” κέρδισε προχθές με 102-64, ωστόσο ο Ιωνικός του έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο.

Συγκεκριμένα είδαμε έναν κακό Παναθηναϊκό στο πρώτο μισό. Στην επίθεση ήταν άστοχος και ναι ήταν λίγοι οι 40 πόντοι για τις επιθέσεις που έκανε. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν εύστοχοι, είχαν 6 τρίποντα και κατάφεραν να εκνευρίσουν τον Κάτας. Με το δίκιο του ο Ισραηλινός ζητούσε προσήλωση στην άμυνα και αυτή ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι “πράσινοι” ήταν αγνώριστοι και δέχθηκαν μόλις 25 πόντους στα εναπομείναντα δεκάλεπτα, ενώ και επιθετικά βελτιώθηκαν πολύ.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώνει σήμερα. Ο Ιωνικός δεν μπορεί να τον ακολουθήσει για 40 λεπτά. Δε θέλω να ξέρω τι άκουσαν οι πράσινοι στα αποδυτήρια, πάντως σίγουρα δε θέλουν να τα ξανακούσουν. Περιμένω ακόμα μικρότερο σκορ σήμερα και τους φιλοξενούμενους σοβαρούς από το πρώτο δεκάλεπτο. Αν θέλετε και ειδικά παικτών, κοιτάξτε στο over του Μήτογλου που είναι εξαιρετικά φορμαρισμένος, αλλά και στο under του Σαντ Ρος που εμφανώς παίρνει ανάσες από τους Μακ και Μποχωρίδη (δεν υπάρχουν και άλλοι δυστυχώς).

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
17:00
Ιωνικός - Παναθηναϊκός
2 & under 169,5
1.91
Μονό
17:00
Ιωνικός - Παναθηναϊκός
Ιωνικός under 35,5 στο 1ο ημίχρονο
1.93
Μονό
20:00
Περιστέρι - Προμηθέας
Under 21,5 και οι δυο στο 1ο δεκάλεπτο
1.90
Μονό
20:00
Περιστέρι - Προμηθέας
Κανένας νίκη με 7+
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις