Διατηρεί την επαφή με την τετράδα 

Προγνωστικά μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Άλλο ένα εξαιρετικό ταμείο για τη στήλη μας αφού η Όλντενμπουργκ πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία. Για σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε στη γαλλική Pro A.

Προγνωστικά μπάσκετ στο Μπουργκ – Μπουλαζάκ

Εξ αναβολής αγώνας για την 8η αγωνιστική της Pro A με την Μπουργκ (16-8) να αντιμετωπίζει την ουραγό Μπουλαζάκ (4-20).

Οι γηπεδούχοι φέτος φτιάχτηκαν με στόχο μία ευρωπαϊκή διάκριση στο Eurocup. Ως ένα σημείο τα κατάφεραν αφού τερμάτισαν 3οι με ρεκόρ 6-4 σε έναν όμιλο με Μπανταλόνα ,Ούνιξ, Παρτιζάν και Βενέτσια! Μετά από την πρόκριση όμως έγιναν εύκολη λεία για τις Βίρτους, Μπουτούτσνοστ και Τσεντεβίτα με αποτέλεσμα να τερματίσουν τελευταίοι με ρεκόρ 0-6. Στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής έχουν  ακριβώς το ίδιο ρεκόρ με πέρυσι. Στο τελευταίο τους παιχνίδι κέρδισαν εύκολα την ισχυρή φέτος Μετροπολιτάνς ,του Γιούρι Ζντοβτς, με 86-77. Η νίκη ήρθε χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση των Όμιτς (20π. σε 33′) και Άντζουσιτς (22π. σε 34′).

Από την άλλη, η Μπουλαζάκ πέτυχε νίκη μετά από δέκα σερί ήττες. Κέρδισε την Ρουάν με 91-94 ,χάρη στον γνωστό μας από την περσινή θητεία του στον ΠΑΟΚ Άαρον Μπεστ, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους σε 33 λεπτά. Δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς έχει μόλις τέσσερις νίκες. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στις 13 Απριλίου με την Μπουργκ να κερδίζει εύκολα με 68-81.

Εκτίμηση: Η Μπουργκ αν θέλει να μπει στην τετράδα παιχνίδια με αντιπάλους όπως η Μπουλαζάκ πρέπει να τα κερδίσει. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με την ποιότητα και το κίνητρο των γηπεδούχων,  με χάντικαπ διψήφιας διαφοράς.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
21:00
Μπουργκ - Μπουλαζάκ
1 (-12,5)
2.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις